Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutny_kotek

Dlaczego On nie chce..?

Polecane posty

Witam ! :) Mam pewien problem i może pomożecie mi sobie jakoś z tym poradzić.Chodzi o to,że mój chłopak nie chce mnie zabrać na 18 na którą się wybiera już nie długo.Nie widziałam u niego żadnej chęci żebym była tam z nim.Może chodzi mu o to,ze mieszkamy od siebie bardzo daleko i problem stanowiłby mój powrót do domu(musiałabym nocowac u niego)ale nawet to nie byłoby dużym problemem np dla jego rodziców bo juz raz była podobna sytuacja.Dodam,ze nie znam jego rodziców a On moich zna.Kocham go bardzo i On mnie tez ale nie trochę go nie rozumiem,bo dzieli nas tak wiele km i nie mamy po prostu jak widywac się często to nawet w takiej sytuacji nie przyjdzie mu zapewne taki pomysł do głowy.Bardzo tęsknie a to byłoby na prawdę najlepsze zakonczenie wakacji.Dobrze wiem ,ze muszę z nim o tym porozmawiac.I tak samo nie chce naciskać ani nic wymuszać o niego ale co Wy o tym sądzicie? Prosze o jakieś odpowiedzi i z góry dziękuję :)

Gość gość
Może nie dostał zaproszenia z osobą towarzyszącą ?

Gość gość
No dobrze ale może organizator sam sobie nie wyprawia tych urodzin i rodzice za wszystko płacą.jest okraeślona lista osób itp no chyba że to taka luzna zabawa w pokoju

pozory mylą kochana ... nie raz facet jest taki świętoszek a po latach okazuje się taka świnia.