Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_co

Nie wierze, ze istnieja dobrzy mezczyzni.

Polecane posty

Gość taka_jedna_co

Nie wierze ze sa na swiecie dobrzy mezczyzni. Jeden mimo, ze jest w zwiazku, sledzi inna dziewczyne. Inny oszukuje i mowi jedno, a robi drugie. A reszta zwraca tylko uwage na wyglad i normalne dziewczyny ich nie interesuja. Woleliby byc z jakas Miska Universe. Nawet jak wydaje sie, ze facet idealny z dnia na dzien moze okazac sie dubkiem. Takie sa przynajmniej moje doswiadczenia, moge mowic tylko z autopsji. Stracilam calkiem wiare w mezczyzn.A wy jakie macie doswiadczenia kobietki, podobne czy calkiem inne?

Gość gość
istnieja istnieja tylko traf na takiego daj Bóg:)

Gość gość
dobrych kobiet też mało

Gość gość
porządni istnieją. od słowa pożądać

Gość gość
W samej tylko Polsce żyje nas facetów 13 mln jak nie więcej. Znasz kilku i na podstawie tej małej śmiesznej cyferki osądzasz wszystkich. To jak piszesz świadczy o Twojej inteligencji. Jest z nią coś nie tak, faceci to widzą i dlatego nie są Tobą zainteresowani. Zajmij się więc sobą a nie krytyką innych.

Gość gość
Ja tam mam dobrego, bo się szanowałam, on tak samo. Jest ich pełno, tylko nie zwracacie na nich uwagi, a później żałujecie. I jest przystojny, pracowity, zdolny. :)

Gość Taka_jedna_co
Na dzien dzisiejszy nie szukam, bo nie wierze, ze tacy istnieja. Nie mam sil juz sie narazac na kolejny zawod. A do czynienia mialam z wieloma mezczyznami, wiec ta cyferka nie jest smieszna.

Gość Taka_jedna_co
Dziewczyny powyzej, ja tez bylam tak zapatrzona i myslalam ze moj jest kochany i najlepszy na swiecie. Naprawde ideal. Ale okazal sie dupkiem;) Wiec chyba nigdy nie wiadomo.

Gość gość
Ta cyferka zbliża się do miliona? Czy jest to nadal 0.0000000001% ?

Gość gość
twoj sie szanuje... jeszcze, bo nie poznal na swojej drodze takiej co potrafi swietnie loda robic I sie pieprzyc... moj tez taki byl, szanowal sie, ja sie szanowalam, a na delegacji poznal taka co sie nie szanowala, ale swietnie jak to ujal umiala loda robic I sie pieprzyc... teraz do mnie chce przychodzic tylko na obiady, bo jak mowi, ja potrafie tylko dobrze gotowac, a na punkcie seksu zwariowal, jak ona zadzowni to zachowuje sie jak piesek, co mu maja dac jego ulubiony przysmak... Nie ma dobrych facetow, sa tylko zakompleksieni I ci co nie potrafia przelamac swojej niesmialosci, bo sa tchorzliwe c**y...wiec udaja tych "dobrych"...

Gość gość
Na koniec tego żenującego tematu napisze Wam, że: Jeśli ciągle obrażacie mężczyzn i poniżacie, to nigdy nie znajdziecie porządnego. A wielu z nas takich jest, po prostu mamy wstręt do pustych i głupiutkich kobiecin.

Gość Taka_jedna_co
to moze istnieja ale na 1000 max jeden :) Jesli mnie kiedys jakis pan, ktoremu bede wstanie zaufac, to moze zaryzykuje. Na razie mam dosc chlopow.

Gość gość
Daj foto pochwy

Gość Taka_jedna_co
Gosciu, jesli chciales mnie zaatakowac zupelnie Ci sie to nie udalo. Znam swoja wartosc i wiem, z eni ejestem pusta. A jesli nazywasz pustymi kobiety, tylko dlatego, ze maja negatywne doswiadczenia z osobami plci przeciwnej to wybacz, ale chyba z Toba jest cos nie tak.

Gość Taka_jedna_co
Jesli chodzi o styl pisania, od kilkunastu lat mieszkam poza granicami Polski i rzadko mam okazje pisac po polsku.

Gość gość
wiec nie komentuj. wczoraj podjelam decyzje, ze daje sobie spokoj facetami

Gość gość
Autorko w imieniu swoim i wszystkich mężczyzn dziękuje Ci za danie sobie spokoju z nami :) Dzięki Tobie mamy mniej pustaków na drodze :)

Gość gość
Moi też tacy wszyscy. Każdy mówił na początku oczywiście obowiązkowo 'ja jestem inny'. Oni to zdanie mają chyba genetycznie uwarunkowane :D

Gość gość
Nie istnieja dobrzy..Nawet jak facet nie zdradza to zazwyczaj jest taka pierdołą, że trzeba go za sobą ciagać przez życie i popychając cały czas zapewniać, że jest taki cudowny i wyprawiać codziennie do pracy jak chłopca na pierwszy dzien w szkole. Świra można dostać. A te panie co mają ideały polecam sprawdzić ich facebooki i telefony a później wróćcie i zobaczymy czy nadal będziecie miały sie kim pochwalić ;)