Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwa ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od kilku dni dziwnie się czuje. Stałam się senna, bardzo zmęczona po pracy, jak nigdy pojawiła mi się opryszczka na ustach(ostatnia była jakieś 4-5 lat temu). Mogłabym cały dziś spać. Przytyłam ok. 3 kg, ale zaczęłam wyraźnie więcej jeść. Mam dziwne mrównienie w brzuchu. Jakby jakiś ciężar był. Miesiączka przyszła 4 dni szybciej, i była skąpa. Plamiłam przez 4 dni, pierwszy dzień był bardziej czerwony, ale kolejne dni brązowe i mogłam caly dzień chodzić w 1 wkładce. Ogólnie ostatnio miesiączka jest skapa i albo się spóźnia albo przychodzi za szybko. Tak jest od ok. 3 miesięcy. Wczoraj miałam silny ból jajnika jak by jajeczkowanie po lewej stronie. Od 2 dni mam skurcze i boli mnie brzuch na dole. Nie wiem czy jest możliwość ciąży. Wiem, że zraz będą komentarze typu zrób test lub idz do lekarza. Ale ja chcę wiedzieć czy któraś z Pań miała podobne objawy przy drugiej ciąży.

Gość gość
Żeby była ciąża musi być stosunek z wytryskiem w środku i zero proszków antykoncepcyjnych. Było tak? Czy pytasz o ciąże bo masz opryszczkę na ustach?

Gość gość
Był stosunek przerywany. Przy pierwszej ciąży odrazu miałam zatrzymana miesiączkę, dlatego wiedziałam, że jestem.

Gość gość
zrób test albo idz do lekarza,he he

Gość gość
nie miałam nic takiego przy drugiej ciąży/ Skoro masz problemy z okresem to pewnie zaburzenia hormonalne a nie ciąża.