Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z dzieciatym facetem pytanie

Polecane posty

Gość gość

mój ukochany ma dziecko, kocham go bardzo, to taka moja pierwsza poważna miłość. spotykamy się 2-3 razy w tygodniu, wprowadzić do mnie się jeszcze nie chce. i w związku z tym mam pytanie, czy to normalne że on spędza z córką całe weekendy u swojej byłej w mieszkaniu? że jeżdżą razem na wypady za miasto? kilka dni temu kiedy przyszłam do niego zerknęłam na jego wyciąg z kąta w którym był przelew u jubilera? a na fb wyczaiłam, że jego była miała w tym czasie urodziny... nie chce ograniczać mu kontaktów z córką ale nie podoba mi się to co on robi? czy też słyszałyście o takich relacjach jak oni mają? proszę poradźcie coś bo to ważne dla mnie

Gość gość
Widujesz do 2-3 razy w tygodniu, mieszka z byłą, z Tobą nie chce.. Ty w ogóle masz oczy i rozum?

Gość gość
Zostaw rodzine, znajdz wolnego faceta . Chyba ze twój ukochany kupił ci prezent na 18tke;)

Gość gość
To chyba podszyw tej Studzi z forum też zakochana na odległość facet bzyka inną a ta myśli że tylko on to z nią robi?

Gość gość
nie, on nie mieszka z nią tylko praktycznie w każdy weekend mówi że jedzie na popołudnie do córki a później okazuje się że spędza tam cały weekend. na pewno się z nią nie bzyka bo ona go zostawiła i mówi, że ma żal o to i odraze. kiedyś też twierdził że gdzieś tam pojechał z pracy a później siostra mówiła że go widziała z byłą i córką w galerii handlowej .

Gość gość
Mój ex zabiera nasze dziecko do siebie i nawet do głowy by mi nie przyszło trzymać go cały weekend u siebie, a tym bardziej jechać gdzieś z nim. Coś sobie wyobrażasz za dużo i jeszcze grzebiesz w jego prywatnych rzeczach?! rozumiem telefon czy laptop ale wyciąg z konta????????

Gość gość
Napewno ratuja zwiazek, Jesli spedza z nia caly Weekend a nie zabiera dziecka do siebie to raczej opiera sie tez to na seksie... Widocznie ma Slabosc do niej, tym bardziej Ten Jubiler:) jestes taka slepa czy masz 16 lat!!! Albo mieszkaja razem i jedzie na 2 fronty ... Ile z nim jestes??? Naucz sie ze faceci dobrze klamia...

Gość gość
Sama piszesz, ze to ona go zostawila, wiec... on pewnie szuka okazji, by sie do niej zblizyc, bo dalej ja kocha.