Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta okazuje zainteresowanie facetowi?

Polecane posty

Gość gość

Jakieś pewne sygnały?

Gość gość
okazuje mu zainteresowanie :D nie no dobra , tak serio , jak mi sie ktoś podoba to mnie onieśmiela i się zachowuje jak idiotka , tzn. np . nie umiem tak rozmawiac i czuć się swobodnie jak przy normalnych kolegach Czasami mam tak że naprawdę zachowuje się irracjonalnie , udaje że mam ta osobę gdzies , robie wszytsko zeby sie nie zorientowała ze mi sie podoba , staram sie zeby wszytsko wokol mnie bylo przy tej osobie idealnie , stwarzam swoj idealny wizerunek , nie odzywam sie do tej osoby zeby nie palnąć nic głupiego , co chwile poprawiam włosy albo makijaż A czasami mam tak że potrafię zachować się normalnie :) Uśmiecham się ładnie do tej osoby , patrzę na nią , potem nie patrzę , potem znowu patrzę , proszę o pomoc w czymś , znajduje wspólny temat , uważnie słucham co mówi , zadaje pytania zeby wiedzial ze interesuje mnie jego osoba

Gość gość
Wiesz,wydaje mi się że czasami można "wyczuć to" , coś takiego wisi w powietrzu , czujesz tą chemie , po prostu wiesz że się podobasz tej osobie i nawzajem :) Niestety często i jedna i druga strona boi się podjąć jakikolwiek krok

Gość gość
Nieźle. Ten pierwszy post to idealnie pasuje do opisu zachowania kobiety, przez, którą właśnie założyłem ten temat. Myślałem że mnie po prostu nie lubi. To teraz zupełnie nic nie wiem..

Gość gość
No i drugi post też pasuje. Ja czuję tą tak zwaną chemię ale nie wiem czy ona też :D

Gość gość
Ma mokro .Można sprawdzić wkładając palca

Gość gość
a ile ona ma lat ?

Gość gość
A czy to istotne? 30.