Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bzykać faceta

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie bzykac swojego faceta w tylek?

Gość gość
Ja uwielbiam. Najbardziej lubie zacząć sie do nie niego dobierać pod prysznicem. Najpierw dokładnie go myje tak zeby tyłeczek był czyściutki. Potem każe mu sie oprzeć o ścianę i lekko wypiąć tyłek. Staje wtedy za nim ręce na początku drażnią jego sutki a ja staje za nim i poruszam biodrami tak jakbym juz miała strapona na sobie. Potem moje ręce sięgają coraz niżej kiedy juz jedna ręka bawię sie jego pałką to druga zaczynam bawic sie jego dziurką. Kicham za nim i zaczynam delikatnie lizać on wtedy juz jest mocno podniecony i czuje ze chce wiecej. Tak wiec chwytam go za fiuteczka i zaciągam do sypialni. Tam na łóżeczku prosze zeby położył sie na brzuchu i kontynuuje licznie dupci powoli wkładam mu jeden paluszkek i delikatnie go posowam jak tylko troche sie rozluźnia to pluje mu na tyłek i wkładam drugi. On delikatnie unosi biodra i zaczyna nimi kołysać. Wtedy juz wiem ze jest gotowy. Zakładam nasza ulubiona zabaweczke. Delikatnego mieciutkiego strapona. Nawilżam żelem i jedziemy najpierw na pieska delikatnie w niego wchodze trzymając go za biodra zaczynam go pieprzyć. Uwielbiam to robić wiec po chwili spadam na łóżku a on siada na mnie tyłem do mnie. Kiedy tak skacze po mnie łapie go za fiutka i zaczynam mu robić dobrze. Nie wiele potrzeba zeby doszedł. Potem jest zmiana i on zawsze mi sie za to bardzo odpłaca ale to juz inna opowieść :) Pozdrawiam wszystkich wyzwolonych :)

Gość gość
Konkret

Gość Mily Zolnierz 25
ciekawe jak to jest być bzykanym przez kobietę:)

Gość Mily Zolnierz 25
jest tu jakaś pani, która już to robiła z facetem??

Gość gość
My z moim mężem od dawna juz to robimy. Najcześciej bzykam go palcami ale zdarza sie ze i dildo jest w akcji. Zawsze podczas takiej zabawy ma mega orgazm.