Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie sprawdzasz swojego faceta? To błąd.

Polecane posty

Gość gość

W tych czasach większość zdradza i kazda rozsądna kobieta czy każdy rozsądny facet powinien od czasu do czasu sprawdzic wiernosc partnera, żeby nie marnować czasu i energii na coś bez przyszłości. Możecie się zdziwić, czasami nigdy byscie nie powiedzieli, że dana osoba zdradza a jednak..

Gość gość
Najlepsze/najlepsi są ci, którzy dali by sobie połowę ciała urąbać za partnera bo taki kochany, nie ma kiedy i prosto z pracy do domu. Tacy niestety zdradzają najczęściej i najperfidniej. Ale jeśli ktoś woli nie wiedziec i spać spokojnie to ma do tego prawo i nikomu go osądzać

Gość gość
Ja z początku sprawdzałam telefon chłopaka ,a teraz bardziej sprzątam jego telefon od starych sms-ów.

Gość gośćHeh
Najlepiej jak znajdziesz faceta przyczep go łańcuchem do kaloryfera. Podsuwaj mu raz dziennie metalową miskę ze strawą i trochę wody. Wtedy będziesz very very happy

Gość gość
autorko/autorze co byś powiedziała gdyby tobie ktoś grzebał w telefonie? sprawdzał pocztę, szuflady itp?

Gość gość
Nie mówię o czytaniu wiadomości i przewertowywaniu wszystkiego, ale uważam że mądra kobieta powinna przynajmniej zaglądać na fb na listę osób z jakimi rozmawia facet. Tyle wystarczy, nie trzeba czytać wiadomości, sama lista jest w stanie wiele rozjaśnić. Nie miałabym nic przeciwko gdyby mój facet wiedzial z kim rozmawiam, oczywiscie nie musi czytac bo sa tam rzeczy dotyczace mnie jak i moich rozmówców, ale jak facet rozmawia z laskami, których wiekszosc zdjecia profilowego zajmują cycki to raczej nie o fizyce kwantowej.

Gość gość
Tylko kompletny debil i przypał nie umie tak zdradzać, by to nie wyszło na jaw.

Gość gość
Jeśli Cię naprawdę kocha to nawet jak od czasu do czasu zdradzi to nie przestanie kochać

Gość gość
To zawsze wychodzi na jaw, nie łudzcie sie. Chyba, że kobieta wie, ale woli udawać, że nie wie. Każda szanująca się, będzie chciała jednak jak najszybciej rozwiać wątliwości.

Gość gość
Przecież nie wszyscy zdradzają. może zamiast sprawdzać partnera lepiej dobrać sobie go tak aby nie mieć tego problemu?