Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8ijja3

mój facet wytrzymuje minutę :(

Polecane posty

Gość gość
I dla tego moja obecna narzeka że mało ją dymam i jakoś też tak szybko chce skończyć ale niestety po prostu nie jest w tym dobra i nie jest tak atrakcyjna jak poprzednia x To po hu... z nią jesteś desperacie? Tylko marnujesz jej życie!

Gość gość
Pewnie, ze sie boi ze odejdziesz bo gdzie znajdzie nastepna taka naiwna? Sex moze i nie najwazniejszy w zyciu ale jednak bardzo laczy dwoje ludzi, poprawia poczucie bliskosci i zzycia sie ze soba a gdy nie wychodzi to niestety powoduje poczucie frustracji i zniechecenia. Ja bym z takim nie chodzila do lozka. No po co? Zeby sie polozyc, on wsadza, minuta i po sprawie? No sama pomysl jak sie to czyta :(

Gość gość8ijja3
Może faktycznie nie jestem w jego typie, może z poprzednią kochał się co dzień a tamta miała bez przerwy orgazmy. Wiem że chemia jest ważna i często myślę że on nie czuje do mnie pożądania. Jestem zadbana, kąpie się, golę, pachnę, ćwiczę, jestem szczupła nie wiem czym mógłby się brzydzić na tyle aby mnie nie pieścić. Może chodzi o mój mały biust bo wiem że on jest zwolennikiem dużych piersi.

Gość gość8ijja3
Zdaję sobie sprawę że wygląda to idiotycznie i że w tym wszystkim wychodzę na naiwniaczkę, obiecuję sobie że daje mu ostatnią szansę i nadchodzi kolejny nieudany seks w którym służe mu tylko do jednego. Mi już przestaje zależeć na tym tak jak kiedyś, dlatego coraz częściej myślę o rozstaniu, bo życie w związku bez udanego seksu to jakaś masakra, nawet nie zdawałam sobie sprawy że aż taka :o

Gość gość
moze nie ma tej chemii. ale obojetnie jaka przyczyna by nie byla to nie warto sie tak meczyc ze soba.

Gość gość
doskonale cie rozumie bo on ciebie uzywa jak przedmiot ktorym sie masturbuje :O

Gość gość
ja bym się czuła jak dmuchana lala. Brzydziłabym się sobą gdybym robiła coś takiego....leżała i czekała kiedy on się zadowoli. Masakra. Nie rób już więcej tego, nie warto. Nie z nim.

Gość gość8ijja3
dokładnie, czuję się jak pojemnik na spermę :o kiedyś mu to powiedziałam to średnio się przejął i własnie wtedy powiedział że on zdaje sobie sprawę jakim jest egoistą.

Gość gość
To bardzo wazne dobrac sie w seksie. A ile juz razem jestescie? Moj poprzedni facet byl naprawde super czlowiekiem, staral sie w lozku ale jednak...nie wiem czemu nie moglam sie przelamac i zrobic mu dobrze oralnie. Nie wiem dlaczego. A z obecnym moge to robic na okraglo. Po prostu inna chemia, inne dobranie sie. Wszyscy pieja jaki ten seks nie wazny wiec sprobojcie tak z pol roku bez seksu :-D

Gość gość
no to jezeli ci powiedzial, ze zdaje sobie srawe jakim jest egoista to naprawde nic dodac nic ujac :( Co to w ogole za tekst? Przestac to z nim robic i zachowaj choc troche szacunku dla siebie! A gdy zdziwiony zapyta to mu powiesz, ze pomogl Ci odkryc ze tez jestes egoistka i trzasnij mi drzwiami przed nosem :D Niech sobie kupi lalke na ebeju.

Gość gość
Dziewczyno, i ty sie z takim typem jeszcze zastanawiasz czy to przypadkiem nie twoja wina i jakby tu dojsc w minute? Czy ty siebie sama slyszysz? Tak, celem jest dojscie w 20 sekund :O :( Trafilas na strasznego dupka!

Gość gość8ijja3
Jesteśmy ze sobą 3 lata, ja np. uwielbiam go pieścić oralnie i w dodatku bardzo mnie to podnieca, dlatego na początku nie rozumiałam dlaczego to nie działa w dwie strony. Od kilku miesięcy już tego nie robię i nie zrobię dopóki on sie nie zmieni, choć już nie wierzę że będzie inaczej. Może to kwestia chemii i dobrania, może przy innej nie miałby ochoty wychodzić z pomiędzy jej nóg a przy mnie mam wrażenie że się zmusza.

Gość gość8ijja3
"A gdy zdziwiony zapyta to mu powiesz, ze pomogl Ci odkryc ze tez jestes egoistka" Zapamiętam to :)

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj. Jezeli sie z toba nie zgral w ciagu 3 lat to juz to nie nastapi. Gdy sie z nim rozstaniesz to pomysl ze w ten sposob dajesz sobie szanse zeby spotkac kogos naprawde wyjatkowego i stworzonego dla ciebie :)

Gość gość8ijja3
dziękuję za odpowiedzi, dały mi do myślenia.

Gość gość A
To jak widać twój facet jest krótkodystansowcem. Moim zdaniem jeśli facet nie zaspakaja cię w łóżku. To wypadało by się zastanowić czy warto z nim być?? Sex z moim facetem czasem trwa nawet do godziny oczywiście z przerwami. Lecz penis ciągle jest w mojej pochwie. Po prostu lubię go czuć w środku nawet kiedy robimy sobie małą przerwę. Nasz sex zazwyczaj trwa od 20 do 40 minut. Tylko czasem jak potrzebuję więcej czułości i pieszczot trwa do godziny.

Gość gość
u mnie tez jest fajnie :) To ja za szybko koncze ;) bo tak mnie rozpala, ze nie wytrzymuje i nagle ciach...dochodze i sie rozplywam, ogarnia mnie blogi relax. Ale zawsze tez dbam o niego ;) Jak go lize (co uwielbiam bo mnie to podnieca) i ssam to on odlatuje...Moge tak w rozny sposob robic mu przyjemnosc dluzej. Czasem wkladam mu jakas mala zabawke albo palec w jego diurke ;) bo lubie experymentowac i kiedy go tak od srodka masuje lize go wszedzie po kuleczkach i ssam peniska a on az jeczy....Ach...niedlugo wroci z pracy to sie za niego zabiore ;) Nie wyobrazam sobie twojego faceta :O Beznadzieja po prostu. Czulabym sie strasznie po czyms takim. 3 lata bym na pewno nie wytrzymala.

Gość gość
Hmmm jak tak czytam jako niedoświadczony zbytnio 20 latek niewyobrazam sobie bym nie piescil kobiety mimo ze pewnie szybko bym dochodził ;) to jak to mowia trening czyni mistrza ;) i ciagle licze ze teafie na taka kobiete ktora pomoze mi zdobyc doswiadczenie A do autorki nie jest Cb wart skoro ty bys chciala mu pomoc zeby mogl robic to dluzej a on ma to gdzies to znaczy ze cie nie docenia i szkoda cb i twego ciałka dla niego

Gość gość
gość dziś przecież to ty odwalasz całą robotę z tego co piszesz

Gość gość
to dla mnie nie robota tylko przyjemnosc. Podnieca mnie to :) Lubie tez byc ulegla suczka. Wylize mu wszystko jak on sobie zazyczy i wypinam tyleczek albo otwieram szeroko usteczka wedlug jego zyczen.

Gość gość
Po drugim związku wiem, że chemia jest ważna i to bardzo. Co z tego że moja druga kobieta dba o siebie ale po prostu nawet sam zapach jej skóry czy oddech mnie nie kręci nie podnieca . Czasem po prostu nie lubie jej zapachu. Dodam, że kobieta jest ogólnie ładna i atrakcyjna . Np. jeśli chodzi o moją ex która była bardziej atrakcyjna to mogłem ją lizać wszędzie dosłownie i jej zapach skóry, a właściwie smak doprowadzał mnie do szaleństwa tak samo oddech itd. Niestety nasz związek nie przetrwał być może dla tego że był oparty na seksie ale tęsknię za tymi doznaniami .

Gość gosc
Dnia 26.08.2014 o 20:03, Gość gość napisał:

Czas zrozumieć że on jest po prostu egoistą, nie tylko w łóżku. Ludzie po to łączą się w pary, aby było im dobrze ze sobą w każdej płaszczyźnie życia. Seks to podstawa udanego związku, wspólne przeżywanie orgazmów, zaspokajanie własnych potrzeb, to wszystko tylko zbliża ludzi do siebie. Gdybym nie miała orgazmu z moim facetem, gdyby nie pieścił całego mojego ciała, to w ogóle nie czułabym potrzeby pójścia z nim do łóżka, bo i po co, skoro i tak nic z tego bym nie miała? Pomyśl czy ogóle warto z nim być, czy tak wyobrażasz sobie związek? Jeśli nie, to zakończ to jak najszybciej, bo im dłużej z tym zwlekasz, tym trudniej będzie odejść, a to ze on kocha... cóż, widocznie mu się tylko tak wydaje, bo jak kogoś się kocha, to chce się mu dawać rozkosz i robi się to z przyjemnością 🙂 Ja kiedyś nie wyobrażałam że byłabym w stanie zrobić loda, wydawało mi się to obrzydliwe, ale poznałam fantastycznego chłopaka i opory zniknęły, robię to z przyjemnością, choć nigdy mnie o to nie prosił 🙂

jestescie wszystkie ...olone, jak mozna namawiac do rzucenia kogos bo nie idzie mu w lozku, moze nie wytrzymuje dluzej? nie kazdy facet potrafi wstrzymac wytrysk.   jebnijcie sie w glowe a potem piszcie bo mozecie zniszczyc komus zwiazek