Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila_brncewicz

SCHUDŁAM DZIĘKI MŁODEMU JĘCZMIENIOWI

Polecane posty

Witam wszystkich! 2 tygodnie temu zobaczyłam na jakiejś stronie reklamę młodego jęczmienia - informacje na stronie mnie zachęciły i postanowiłam zamówić sobie miesięczną kurację (60 tabletek). Przyznam, że cena jest bardzo wysoka i dziwiło mnie, że naturalny suplement może być aż tak drogi, jednak podczas rozmowy telefonicznej pan powiedział, że ekstrakt jest uzyskiwany w procesie którego nazwy nie potrafię powtórzyć. Ponadto sam jęczmień jest z ekologicznych upraw i podobno musi to tyle kosztować. Przesyłkę dostałam po 2 dniach, i od razu zaczęłam stosować. Aktualnie 9 dzień przyjmuję tabletki i szczerze przyznaję, że efekty są super :) Może waga nie idzie tak jak piszą w reklamach, bo ubyło dopiero 1,5 kg ale czuję wyraźną poprawę samopoczucia. Mam więcej energii i po prostu czuję się dobrze. Czy któraś z was stosowała jęczmień? Czy to co odczuwam to jest tylko efekt placebo, czy rzeczywiście to naprawdę działa?

Gość gość
Placebo.

Gość gość
Nikogo to nie obchodzi bo wiadomo, że to reklama. Chcesz schudnąć to jedz połowę mniej i zacznij ćwiczyć. Gdyby każdy chudnął od takich specyfików bez stosowania diety to by nie było grubych ludzi !