Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca za minimalna w uk to przegrane zycie

Polecane posty

Gość gość
Zasada PIRAMIDY ŻYWIENIOWEJ jest prosta - wszystkie produkty spożywcze są podzielone na kilka grup. Podstawę piramidy i codziennej diety stanowią produkty zbożowe, których zaleca się spożywać około 6 porcji dziennie . Drugi poziom piramidy to 4 porcje warzyw i 3 porcje owoców. Trzeci poziom to: 2 do 3 porcji mleka i produktów mlecznych oraz 2 do 3 porcji mięsa, ryb, jaj, nasion roślin strączkowych lub orzechów. Na szczycie piramidy znajdują się tłuszcze i słodycze, których spożycie powinno się maksymalnie ograniczać

Gość gość
2/3 postow nie na temat. Fak sejk.

Gość gość
Mięso można spokojnie zastąpić czym innym. Problem w tym że wtedy trzeba użyć mózg i poszukać zamienników, a tego bym nie oczekiwała zarówno od pani serwującej żarcie facetowi ani od faceta który rząda mięcha i tylko mięcha.

Gość gość
I co z tego że nie na temat skoro 2/3 tematów jest tutaj o tym samym? Wolisz ciągłe wyzwiska i wałkowanie jednego tematu pieniędzy?

Gość gość
No właśnie dobrze że temat zszedł na inne tory, mozna sie czegoś fajnego dowiedzieć a nie tylko wyzywać.

Gość exdebill_rzuca okiem
no...na stołówce mojego dziecka zaczęli zastępować mięso quornem niech ich szag - jakimś sztucznie wyhodowanym niewiodomoczym... skutki będa jak zwykle, ale dowiemy się za późno; ja mu tego nie pozwalam jeść

Gość gość
Nie chodzi o zastępowanie mięsa jego kopią tylko dostarczanie organizmowi składników które są w mięsie dobre. A quorn może sam w sobie szkodliwy nie jest ale ile oni tam dodatków dają że naprawdę trudno odróżnić od prawdziwej mięsnej potrawy.

Gość gość
exdebill_rzuca okiem - O ja peeerdole i ta nawet tutaj. Kobieto czy ty nie masz co robic na tej swojej stancji? Siedzisz w kazdym temacie i sie udzielasz. Normalnie omnibus z ciebie, albo Internet ktos ci podlaczyl pierwszy raz w zyciu.

Gość gość
Ty tez sie ciągniesz za nia jak smród po gaciach :D Cos masz ciekawego na temat zywienia do powiedzenia ?:D

Gość exdebill_rzuca okiem
zgadza się - nie o to chodzi, ja tylko piszę jak tutaj poszli po najmniejszej linii oporu; wielbicielu mój - rozejrzyj się ilu tu gości - jakoś nie widzę, żebyś sie czepiał?

Gość gość
Mam oferte pracy dla chętnych do przeprowadzki do Anglii stała praca pomoc w zakwaterowaniu zainteresowanych proszę o CV ze zdjęciem na kasia@prezzoplc.co.uk oddzwaniam do każdego. Jako Area managerka potrzebuje wielu kelnerow/kelnerek w południowo zachodniej Anglii to fakt na kontrakcie jest minimalna krajowa ale dochodzą napiwki i jedzenie

Gość gość
trzeba zmienić kierunek teraz opłaca się wyjechać do Norwegii polecam portal pracaidealna.pl

Gość gość
oczywiscie ze warto przecie to zloto poleci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
Jak nie macie zawodu, na który jest zapotrzebowanie, nie znacie języka to czego się spodziewanie? Nie ważne, UK, Australia czy Japonia - jak nic nie umiesz, to nic nie dostaniesz.

Gość FAJNIE JEST
Do Anglii wyjeżdżają same tłuki i pracują za najniższą stawkę.U mnie samo dziadostwo wyjechało.Ale mamy spokój w bloku aż miło! Przez przypadek na Dyskovery widziałam dwóch jako bezdomnych a obok nich kartony na których śpią.Stali w kolejce za darmową zupką! To się nazywa suuuuper życie na obczyznie.

Gość gość
wyjechali, ty zostałaś w Polsce ale i tak wiesz najlepiej kto z nich jak żyje, ile ma pieniędzy, co dzisiaj jadł i jakiego koloru klocka postawił