Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość gość

od 4 miesięcy jestem w związku ze starszym od siebie partnerem od samego poczatątku miałam wrażenie że cche mnie kontrolować (musiałam być z Nim na linni telefonicznej prawie non stop). Dzwonienie i pytanie gdzie dokładnie jestem w którym miejscu z kim itd.. irytowało mnie bo ja nigdzie nie chodze tylko dom, praca i opieka nad dziadkiem . Z czasem wytłumaczył że chodzi o to że się o mnie martwi .. no ok niech już będzie dzwoniłam w każdej chwili tak jak sobie życzył ale dziś to już przesadził. Zawsze po wyjściu z pracy melduję się telefonem ale dziś koleżanka z pracy podwiozła mnie do dziadka więc napisałam wiadomość że zdzwonie chwile później. Tak właśnie zrobiłam.. kiedy po 10 minutach chciałam oddzwonić zobaczyłam wiadomosc " czemu to tak dlugo trwa" ale zadzwoniłam steskniona .. i co usłyszałam? " dlaczego nie zadzwoniłam przy kolezance i ze moze to nie kolezanka mnie odwozila a moze wstydze sie przy niej rozmawiać ze sie z Nim spotykam " Zdenerwowałam się i zakończyłam rozmowę a pozniej dowiedziałam się że pewnie nie byłąm nawet u dziadka bo w przeciwnym razie bym odebrała telefon. Nigdy w zyciu nikogo nie zdradziłam i nie oszukałam a ciagle jestem o to podejrzewana. Nazwymyslalam mu od debili i zakonczylam rozmowe . Czy to jest normalne żeby wkrecac kogoś w taki obłęd i wciaz obwiniac za cos czego nie zrobił? ja naprawde nic zlego nie robie a ciagle tylko obrywam.

Gość gość
przepraszam że piszę troche chaotycznie ale jestem zdenerwowana bo nie lubie gdy kto wpedza mnie w poczucie winy bez podstaw.

Gość gość
nie, to nie jest normalne.

Gość gość
nie jest normalne , chyba ,ze partner jest na tyle starszy, ze zachowuje sie jak ojciec bojacy sie o swoje dziecko.

Gość gość
uciekaj od niego... on tak naprawde wcale sie o ciebie nie martwi, tylko chce cie kontrolowac. jest zazdrosny i zaborczy co pewnie wynika z kompleksow... zostaw go dziewczyno,dobrze ci radze bo z czasem bedzie coraz gorzej

Gość gość
on łatwo sie denerwuje i wtedy krzyczy i obraża mnie .. pozniej jest sielanka a pozniej znow wojna przez takie wlasnie sytuacje jak wyżej i oczywiście to wszystko moja wina .. on jest starszy o 12lat

Gość gość
a najgorszy jego problem to to że nie umiem jeździć na rowerze -od tego sie zaczeły nasze kłutnie

Gość gość
są w życiu gorsze problemy. uciekaj! on chce uniezależnić Cie od siebie