Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmagdams

Kamilka21

Polecane posty

Gość gość
Jesteście prostymi padlinożercami kwoki

Gość gość
no wlasnie nie moge tego znalezc, znalazlam tylko posta jak pisze ze zasilek rodzinny to jej jedyny dochod, ale jej to nie znaczy ze dochod calej rodziny. O zadnych alimentach nic nie znalazlam.

Gość gość
Aaa teraz wiadomo po co jej tyle dzieciaków . Żeby utrzymywać się z zasiłku ..... bieda aż piszczy. Na chleb nie było a do wyra się pcha la .

Gość gość
utrzymywac sie z zasilku? to nie UK, to Polska, nie ma szans tutaj utrzymac sie z zasilku :D

Gość gość
Ale widać durna baba tak właśnie robi. .... co za ...kobieta.

Gość gość
powiem tak: 1. syn Kamilki ma na imię Natan 2. Wszystkie dzieci mają tego samego ojca - męża Kamili 3. a teraz won 🖐️

Gość gość
nie prawda z Kamilka.pierwsza corke ma z innym facetem,wpaadla z nim mlodo.pisalam na temacie wrzesien 2010 z dzieckiem nr.3.mieszkanie ma po babci. ja do Kamilki nic nie mam.byly 2 tematy wrzesien 2010.najpierw pisala na tym pierwszym,pozniej o cos dziecwzyny ja posadzily i pisala na rownoleglym wrzesniu 2010 m.in z myszsza tam pisala(Przemek jest z wrzesnia 2010) ps.wiosenna byla kiedys gruba,ale schudla znacznie...co odbilo sie jej na zdrowiu.

Gość gość
a o co ja posadziły?

Gość gość
tu jest temat wrzesien 2010.jak komus sie chce,to niech poczyta.na poczatku jest info,ze pierwsze dziecko ma z innym partnerem.ze mieszkala z matka,i rodzenstwem.i ze chcialy aby najstarsza zstawila im na "wychowanie"sa tez jej zdjecia.i jest tez dlaczego dziewczyny sie poroznily(ale to koncowka)jak ktos ma duzo czasu,to zapraszam do lektury:) http://f.kafeteria.pl/temat/termin-na-wrzesien-2010-p_4328440/1100

Gość gość
po imionach widać jaka patologia - Marika i Natan mówią same za siebie.. aż dziwne czemu starsze dzieci mają w miarę normalne imiona

Gość gość
A Wy juz nie macie swoich spraw? ood Kamili nie jedna z Was moglaby sie wiele nauczyc,tez ja znam i uwazam za wartosciowa osobe,jak mozecie pisac o kims w ten sposob o kims kogo w ogole nie znacie? To Wy powiniscie sie wstydzic a nie ona,Kamila pomimo trudnosci zyciowych radzi sobie i to niezle,a jej zycie osobiste nie powinno Was wcale interesowac zajmijcie sie swoimi idealnymi domami,mezami dzieciakami,zyjcie i dajcie zyc innym.

Gość gość
Kamilka21 2010.03.17 Witam. Dzisiaj miałam niezbyt ciekawy dzień smutas.gif . A dlatego iż dowiedzialam się dzisiaj że mój były a zarazem ojciec mojej prawie 5 letniej córki Dominiki chce mi odebrać moją córeczkę smutas.gif . Przez tyle lat się nie interesował dzieckiem i po tylu latach nagle sobie przypomniał. Nie wiem co mam robić. Może któraś z was coś mi doradzi. http://f.kafeteria.pl/temat/termin-na-wrzesien-2010-p_4328440/64

Gość gość
Hmmm n Kamilka21 może jest miła ale bardzo głupiutka i mysli tylko macica. Dziewczyna nigdy nie pracowała i oprocz alimento na pierwsze dziecko z FA i zasiłków nie ma żadnych dochodów. Wstawiła kiedys tutaj wiele zdjec i niestety ale bieda bieda i jeszcze raz bieda , Dla mnie to jest egoistka która mysli TYLKO O SOBIE . ...ona chce miec duzo dzieci ale nie mysli o tym zeby im cokolwiek zapewnic . A Kamilka na forum jest już od wielu lat.

Gość gość
Kamilka21 2010.03.18 Witam. U mnie dzisiaj nawet słonecznie. Co do ojca mojej córki to on nie płaci alimentów, mam płacone z funduszu, a dziecka nie odwiedzał chociaż miał do niej przez ulice. On ma jakąś tam nową dziewczynę i myśle że ona może dzieci nie może mieć i dlatego chcą mi zabrać moją Dominikę. Ale myslę że nie mają na to żadnych szans. A tak pozatym to tę całą sytuację zna kurator sądowy i wie że on nie interesował się dzieckiem. Jak byłam w poniedziałek u lekarza to u mnie szyjka macicy jest długa i macica mi się powiększyła ale spadło mi ponad 2 kg. strona 66. a wiec,ten kto pisal ze wszystkie dzieci maja jdnego ojca widac jak "zna"Kamilke21

Gość gość
Kamilka21 2010.03.30 Witam. Dzisiaj jakoś niemogę zasnąć. Dzieci już dawno śpią a ja jakoś zasnąć niemogę smutas.gif . >>>Klaudik- mam nadzieję że uda ci się zdać ten egzamin usmiech.gif . Ja tam nie mam jakoś ochoty zdawac prawa jazdy bo bałabym się że może jeszcze kogoś rozjadę smiech.gif . >>>strzyga- ja mam wizyty u lekarza ja na razie co 4 tygodnie i na każdej wizycie mam badanie i wpis do karty ciąży. >>>Gosiuniaczek- ja nie wiem jak to jest że te kobiety co chcą mieć dzieci to jakoś im się nie udaje a te co są w ciaży to wolą usunąć. mam nadzieję że już niedługo też bedziesz miała swoje małe maleństwo i życzę ci tego z całego serca usmiech.gif . Moje kontakty z rodzicami nie są za ciekawe. Ojciec ma nową rodzinkę a mama wychowuje dzieci mojej siostry. i jej tez chciala wziac dziecko na wychowanie.

Gość gość
Ja naprawde rozumiem ze ktos może chce miec 4- 5 dziec ale Kamilka ma starsza biede .Tam na wszystko brakuje nawet na ciuchy .Ona zamiast isc do pracy to znowu zachodzi w ciąże.

Gość gość
Wiec dla mnie to głupie ... pchać się w kolejne pieluchy i patrzeć by ktoś dał coś dzieciom. A to ciuszki a to zabawki .. i na pewno starsze dzieci nie są tym zachwycone.... a sama miłość nie wystarczy... Także sorry ale dla mnie to durna baba . I jeszcze lekko myśl na ....

Gość gość
Zajmijcie sie swoimi sprawami co? Co was obchodzi zycie innych,plotkujecie jak te stare baby na jarmarku,Kamila nawet gdyby miala i 6 dzieci kazde z innym to Was nie powinno to nawet w najmniejszym stopniu obchodzic,nie wy te dzieci chowacie,zycie czasami dziwnie i roznie sie uklada to nie jest jakas piekna bajka niestety,cieszcie sie ze Wam w miare dobrze idzie,ale nie wiecie jeszcze jak sie zakonczy wiec nie oceniajcie zebyscie i wy kiedys ocenione nie zostaly,bo zapewniam Was ze mile to nie jest.Pozdrawiam

Gość gość
Jakby się życie nie potoczyło to na pewno po 4 dzieciaków mieć nie będziemy ....

Gość gość
Kamilka to jedna z tych co mysla tylko macica. Na ubrania kasy nie ma ,dzieci nigdy nie były na wakacjach ale co tam 5 dzieci musi być bo ona tak chce.

Gość gość
I masz rację :-) macie góra. ..

Gość gość
gość dziś Na pewno to kiedys kazdy umrze,reszty nie znasz....

Gość gość
a ta Kamilka to nie ta sama co największa fanka?

Gość gość
poniekąd to my podatnicy te dzieci chowamy bo Kamilka żeruje na zasiłkach i alimentach z państwa, po drugie życie może się różnie toczyć owszem ale ona świadomie zachod******olejne ciąże, świadomie! wiedząc jaki ma stan majątkowy, i nic nie robi by go zmienić... meble od mamy, mieszkanie od babci, ciuszki od kuzynki, jedzenie z mopru i tak leci... niestety ją znam i cóż... miła dziewczyna ale głupiutka...

Gość gość
a ciekawe czy Kamilka wie ze na cafe stała sie celebrytka :P

Gość gość
No dokładnie głupiutka dziewczyna .

Gość gość
a ja i tak ją lubię i mam nadzieję, że jak odchowa dzieci, pójdzie do pracy i polepszy się jej standard życia. 100x wolę lekkomyślną Kamilkę niż te wszytskie nowobogackie mamuśki ę i ą i bulke przez bibulke, a utopilyby drugiego w lyzce wody..

Gość gość
ale jak ona odchowa dzieci jak ona już planuje kolejne? to kiedy odchowa? za lat 30? to już na emeryturę czas a nie iść do pracy i polepszać standardy.. jej co najwyżej to mogą polepszyć standard życia te starsze co być może coś w życiu osiągną i wtedy pomogą durnej matce, a może nie matce tylko rodzeństwu...