Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

udogodnienia dla niepełnosprawnych

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Chciałabym przystosować mieszkanie na potrzeby osoby niepełnosprawnej. Znacie może jakiegoś sprawdzonego producenta urządzeń ułatwiających takim osobom poruszanie się? Konkretnie chodzi mi o instalację podnośnika albo platformy schodowej (jeszcze nie wiem na co się zdecydować).

Gość gość
u mnie na osiedlu w montażu platformy dla osób niepełnosprawnych pomogła firma http://www.tryb-dzwig.pl/ możesz się z nimi skontaktować. teraz przynajmniej w naszym bloku niepełnosprawni nie muszą dłużej zmagać się z problemem pokonania tradycyjnych schodów.

Gość gość
po pomoc w takim projekcie możesz zwrócić się tutaj: http://proreha.pl/uslugi. kiedyś korzystałam z takiego wsparcia,kiedy montowaliśmy podnośnik dla wujka i bardzo sprawnie się to udało. myślę,że mają duże doświadczenie w doborze urządzeń dla osób niepełnosprawnych i Tobie również mogliby coś doradzić.

Gość gość
podbijam temat, też mam w planach montaż takiego urządzenia

Gość gość
ktoś się orientuje?

Gość gość
u mnie na osiedlu zakładali taką porządną platformę dla osób niepełnosprawnych fachowcy z www.omilifts.com. Słyszałam, że oni znają się na wszelkich urządzeniach dźwigowych jak mało kto i stosują sprawdzone rozwiązania techniczne. Podobno też szybko i sprawnie montują takie urządzenia

Gość gość
U www.aura.gda.pl znajdziesz wszystkie udogodnienia dla osoby niepelnosprawnej np. podnośniki. Są dobrze wyposażeni, więc życze miłych zakupów :)

Gość gość
Takim udogodnieniem dla niepełnosprawnych jest na pewno platforma dla osób niepełnosprawnych. Jeżeli poszukujecie tego typu platformy to skontaktujcie się z firmą www.tryb-dzwig.pl Zajmują się różnego rodzaju windami i dźwigami.