Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZamyślonaZdziwiona

Czy to możliwe

Polecane posty

Gość ZamyślonaZdziwiona

Witam . Od kilku dni czuję się inaczej . Np : zmienia mi się węch , jest strasznie wrażliwy , nigdy wcześniej tak nie miałam , mam bóle kręgosłupa i co jakiś czas brzucha , jest to takie dziwne kłucie , dotychczas mi nie znane . Choruję na IBS od kilkunastu miesięcy i coś takiego wcześniej mi się nie zdarzyło . Ostatnią miesiączkę miałam 13 dni temu . Trwała aż 12 dni ! nie wiem co o tym myśleć . Zaraz po miesiączce współżyłam . Na test jest za wcześnie , a ja wątpie by nawet drobne objawy ciąży były widoczne tak wcześnie . Tym bardziej że staraliśmy się z mężem o dziecko od roku . Kilka miesięcy temu odpuściliśmy i wręcz zniechęciliśmy się do macierzyństwa , z powodu złej sytuacji finansowej . Przyszłam tu by poradzić się jakiejś innej kobiety , która mogła mieć podobny przypadek .

Gość gość
Boszz... kolejna dzida. Bóle krzyża jako objaw ciąży, dziwne kłucia... ludzie ogarnijcie się!

Gość gość
Hej, zrób badanie krwi na HCG, będziesz wiedziała po kilku godzinach, czy to ciąża.

Gość gość
co do wypowiedzi "Boszz... kolejna dzida. Bóle krzyża jako objaw ciąży, dziwne kłucia... ludzie ogarnijcie się! " nie mówię ze to objaw ciazy . Napisałam ze ciaza raczej nie mozliwa . Ludzie to szmaty