Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzasNaSlub

Przygotowania do ślubu

Polecane posty

Gość CzasNaSlub

Witam, otóż na początku przyszłego roku planujemy z narzeczonym ślub. Więc kochane wizażanki szczerze nie wiem od czego zacząć :D. Może macie jakieś propozycje? Czekam na wszelkiego rodzaju pomoc jak polecenia jakiś magazynów, stron lub innych propozycji. Czy w salonach sukni ślubnych można dostać jakieś takie darmowe katalogi z sukniami, który można zabrać ze sobą? z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam

Gość gość
chyba fora pomyliłaś WIZAŻANKO :P

Gość gość
Fakt, wcześniej przeglądałam tematy na wizaz.pl i przez to musiałam się pomylić. :P

Gość CzasNaSlub
Czy nikt nie ma żadnej porady?

Gość gość
Dobra do rzeczy. Jeśli chodzi o suknie i jej wybór a ślub mam we wrześniu posiłkowałam się internetem tam masz najwięcej wzorów sukien. Jak już będziesz wiedziała czego szukasz idź do salonów po przymierzaj suknie zrób fotki i dobra rada poszukaj krawcowej może się okazać, że taka sama suknia u krawcowej będzie sporo tańsza u mnie to różnica 1500 zł.

Gość CzasNaSlub
Dzięki za poradę w sprawie sukni ślubnych, na pewno tak zrobię.

Gość gość
ja zrobiłam tak samo, pochodziłam po salonach sukien ślubnych, znalazłam ideał! ale kosztował 5000zł !!! aż mi oczy wyszły jak tą cenę usłyszałam ! No, ale sprytny polak da radę :) poszłam do krawcowej, wybrałam podobną koronkę, ustaliłam ten sam krój, suknia wyszła szczerze mówiąc nawet lepiej niż ta, którą przymierzałam :)) zapłaciłam całe 1800zł :) byłam najszczęśliwszą Panną Młodą na świecie :)

Gość gość
aaaaa i tak na marginesie :) w salonach ślubnych markowych, nie można robić zdjęć !!!!!!!! do przymierzalni wchodzisz z Panią, która Cię ubiera, więc nie masz opcji coś cyknąć, przed lustrem już tym bardziej, dlatego dokładnie zapamiętaj każdy detal sukni, która będzie idealna, ale za droga na Twoja kieszeń i zdecydujesz się uszyć podobną.

Gość w_poszukiwaniu_sukni
Tak czytam o tym szyciu sukienek i zastanawiam się jak tu zaufać obcej osobie (krawcowej). Osobiście ani ja ani moja narzeczona nie znamy żadnej krawcowej/krawca. I ciężko nam tak po prostu zaufać, ze uszyje sukienkę dokładnie taka jak chcemy. Co jeśli w ogóle nie spodoba nam się efekt końcowy?