Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzysiek92

Zerwalem dziewczyna

Polecane posty

Mam 22 lata. Poznałem w grudniu w 2013 dziewczyne ukrainke która studiuje u nas w kraju . Byłem z nią ąż do 2 sierpnia. Zamieszkalismy razem od 1 czerwca. Na początku było wspaniale , nie kłocilismy się wogule . W maju zaczeło się coś psuć , nie uprawialiśmy praktycznie wogule seksu. Ona odsuneła się odemnie była zima do mojej osoby . Zamieszkaliśmy razem bo kochałem ją i myślalem że ona też mnie kocha. Po zamieszkaniu razem , pierwsze dni było wspaniałe ale pózniej ona praktycznie wogule nie pomagała mi w obowiazkach domowych . Ja robiłem zakupy , sprzatałem , gotowałem .. Czesto pytałem się jej czy mnie już nie kocha i że czuje że przyjdzie taki dzień ze powie mi że nie chce ze mną być ona zaprzeczała . W maju zameldowałem ją żęby miała meldunek stały . Dodam że była nie oszczedna , jak dostawala wyplate potrafiła ją przetracić przez 3 dni a pozniej glodować..Mimo tego zalezało mi na niej . Starałęm się i próbowałem z nią o tym rozmawiać dlaczego nie uprawiamy seksu , dlaczego ona mi nie pomoga w obowiazkach domowych. Zawsze otrzymywałem odpowiedz że nie ma ochoty , nie chce jej się , zle się czuje. Poznałem jej rodziców byli mega wporządku . Pewnego dnia przyszłem z pracy (ona cale wakacje nie pracowała) i zobaczyłem mega syf w domu .. nic nie zrobione i mowie do niej dlaczego nic nie zrobiłaś jak jesteś w domu a ona coś odpowiedziałą i stwierdziłą ze ma dosyć i idzie ostresować się do kolezanki i nie wie kiedy wróci . Więc poszła i czekałem za nią , zadzwoniłem o 22 powiedziala ze pije wino z koleżanką , zadzwoniłem o 24 powiedziała ze niedlugo wróci , zadzwoniłem o 2 to była na imprezie , wróćila o 4 w nocy . Ublizyłą mojej mamie jak do niej dzwoniła bo martwila się gdzie ona jest. Chciałem z nią pogadać dlaczego tak jest to ona zaczeła krzyczeć i żę chce iść do koleżanki i powiedziala mi żę nie kocha mnie i nie chce ze mna być. Dodam ze rano miala iść pierwszy dzień do pracy. Wróciła o 8 rano . Powiedziała ze nie chce ze mna być . Po dlugich przemysleniach stwierdziłą ze jednak byłą pijana i mnie kocha i mowiła nie prawde. Pokłuciła się z moją mamą bo przyszła do nas... Mineły 3 dni , wciagu tych 3 dni starała się , wychodzilismy razem na spacery , do pubu . Po 3 dniach wróciłem z pracy i powiedziala mi żę nie wie czy kocha mnie po tych kłotniach już, powiedziałem to co teraz planujesz a ona powiedziała że nic nie planuje już. Zapytałem się czy bedzie mieszkać ze mna powiedziala ze nie wie . Zapytalem się kiedy bedzie sie wyprowadzać a ona stwierdziła ze do konca miesiaca , stwierdzilem w emocjach że wyprowadz się teraz więć wybiegła z mieszkania. Dzień pozniej przyjechała z kolezankami po rzeczy . Nie mowiła nic , nie chciałą gadać. Zostawiła duzo rzeczy wartosciowych , jest mi winna 200 zł . Usuneła facebooka, zmieniła nr tel , na poczte nie odpowiada. Nie ma z nią kontaktu .. Kocham ją i cierpnie bo nie ma jej przy mnie...

Gość gość
Krzysiek, milosc miloscia, cierpisz bo kochasz, ale sam widziales jaka to była dziewczyna. W przyszłości nie mialbys z nia zycia, skoro teraz potrafila siedzieć w domu i nic zrobić. To ona bardziej powinna dbac o ten dom, starac się, skoro tyle dla niej zrobiles - zameldowales etc.... nie wiem czy nie wygląda to na to, ze byles kims chwilowym, na przeczekanie. Dobrze zrobiles, ze ja wyprosiles, jej późniejsze zachowanie tez wiele mowi, otworz oczy i ciesz się, ze teraz to się stało, później mogloby być tylko gorzej.

Gość brusli karate mistrz
Krzysiek, pocierpisz i przejdzie. Niewartościowa była. Latawica i leń. Zameldowałeś ją, dałeś prawo pobytu a ona okazała się niewdzięczna. Dobrze, że jej dałeś do zrozumienia, że zkimś takim nie uklepiesz przyszłości.

Gość gość
wymelduj ją bo to pewnie nie koniec kłopotów.