Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamproblemczypomożesz

Nie mam żadnych przyjaciół nudzę się

Polecane posty

Strasznie się nudzę w okresie "po lekcjach" i w wakacje/ferie. Mam 18 lat i bardzo mało znajomości. W podstawówce miałem kumpli (z dziewczynami nie rozmawiałem), póxniej poszliśmy do jednego gimnazjum, ale każdy do innej klasy przez co zaczęliśmy obracać się wśród nowo poznanych osób. Przez 3 lata poznałem 3 chłopaków do wyjścia gdzieś, ale po pójściu do liceum z nimi też już nie utrzymuje kontaktu. W klasie nie poznałem zbyt wielu osób, z którymi gdzieś mógłbym iść max 2-3 (chłopacy). Strasznie się nudzę i źle się czuje z tym. Wynika to przez moją nieśmiałość i bycie cichym, natomiast te 2 cechy wynikają z faktu, że uważam się za brzydkiego, a czuje się brzydki, bo nie miałem żadnej dziewczyny, a 2 kiedyś mi dogryzły, że nie jest atrakcyjny. Nie wiem jak się zmienić, żeby mieć co na starośćwspominać :(

Gość gość
Musisz być sku/rwielem. Samcem Alfa. Bez względu na wygląd. Tak jak Ty będziesz się czuł ze sobą tak inni będą czuli się z Tobą. Nikt nie lubi leszczy.

Gość gość
Zacznij chodzić na siłownie to da c***ewność w siebie, a i tam spotkasz dużo znajomości.

Gość gość
idz do psychologa w poradni psychologiczno-pedagogicznej lub w poradni zdrowia

Gość gość
Ile zajmuje ci zwalenie konia ?

chodzi o to, że cięzko być s********m, jak na korytarzu mam 2 osoby do pogadania

Gość gość
To bądź sku/rwiel dla pozostałych.

Gość mamproblemczypomozesz
chodzi, że pewnym siebie, czy nie miłym, bo będą nie miłym jak mam znaleźć przyjaciół?