Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ich rozdzielić ?

Polecane posty

Gość gość

Był były facet ma 25 lat, ja 27 lat. Byliśmy razem 3 lata (5 lat temu). Teraz ma narzeczoną są razem 4 lata, a ona ma 24 lata. Pewna jestem że ona jest z nim dla kasy ( wakacje na Ibizie, weekndy zagranicą). Co jakiś czas ( średnio co miesiąc) piszę do niego, ale nie odpisuje. Co mam zrobić, żeby ich rozdzielić ?

Gość gość
Nie mogę przeżyć tego, że on z nią mieszka, uprawia seks, a ja...

Gość gość
Jakbys go naprawdę kochała to byś cieszyła sie z jego szczęścia a nie zazdroscila mu ze sobie ułożył życie..nie masz pojęcia dlaczego ona z nim jest czy dla kasy czy z miłości to sie niewtracaj..nieodpisuje Ci wiec nie chce mieć z Tobą nic wspólnego może to brzmi ostro ale zrozum ze nie możesz rujnowac kogoś miłości bo kiedys może byc odwrotnie ze ktoś popsuje twoja milosc..nie mialabys wyrzutów sumienia do końca życia ze rozwalilas kogoś szczęście??! Poza tym ,,NIE RÓB DRUGIEMU CO TOBIE NIE MIŁE" a ty niby po co chcesz x nim byc ? Nie dla kasy!??? Moim zdaniem tak ..bo sama piszesz ,,oni jeżdżą na ibize itp itd a jakby nie jeździli i nie pokazywali sie światu to co wtedy byś już miała w d***e co nie?? Wspomnialas o kasie a o tym ze go nadal kochasz czy coś to już nie... Bo go nie kochasz dziewczyno tylko żal ci ze tak ma dobrze z nim obecna laskaa..jakbys go kochała to byś sie cieszyła ze jest szczęśliwy a już napewno nie chcialabys mu tego szczęścia zniszczyć:/

Gość gość
Miałaś swoją szansę Co jakiś czas pisanie jest trochę za słabe, to musi być coś mocniejszego, działać na emocje, uczucia

Gość gość
Skąd mam wiedzieć czy jest szczęśliwy ? Kocham go bardzo. Kiedy ja z nim byłam jeszcze nie zarabiał tak jak teraz. Dopiero w czerwcu potwierdził oficjalnie związek. Mimo, że są razem 4 lata, rok narzeczeństwem.

Gość gość
Xosyaw go