Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koziorozec w związku

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest koziorozec na dłuższa metę ; W związku W łóżku dominują czy bardziej takie ciapki Maja skłonność do zdrady ? Może jestem przesadna ale wiele razy mi się powtarzalo i wierze w to ;)

Gość Było miło
Jestem Koziorożcem i nie zdradzałam męża.Przeżyliśmy z sobą zgodnie 24 lata.Od blisko 2 lat jestem wdową i nie zamierzam ponownie wychodzić za mąż.Piszesz bzdury.

Gość Kotoszczur
Jestem Koziorożcem w związku z drugim Koziorożcem i jest nam bardzo fajnie. On jest tą bardziej odważną kozą ja tą skrytą :) Generalnie to czuje, że to jest ta moją druga połówka bo doskonale się uzupełniamy.

Gość Pędziwiatr2
A tam, ja koziorożec, mąż waga Jestesmy razem przeszło 30 lat, a według wszelkich horoskopów, powinniśmy się omijać na kilometr :P

Gość Pędziwiatr2
Małpiszonku, ja zdradziłam tylko raz, ale byłam po duzym spozyciu ;)

Gość gość
pierdo/lisz małpa , akurat koziorożce nie zdradzają , znam wiele i wszystkie wierne.Widocznie ty jakaś lewa ,że cie zdradzali , ale pewnie , nie tylko koziorożce

Gość gość
wredny małpiszon dziś No jak sobie przypomnę, też przy zdradach byłam podchmielona A kiedy ty byłaś trzeźwa ćpunie j/e/b/a/n/y

Gość gość
Pedziwiatr2 ! Była to twoja pierwsza wielka miłość nie miałeś wcześniej jakieś innejmiłości ale nie wypalila czy poprostu wam się tak dobrze układało ze tak zostało ? Przecież nikt nie powiedział ze się nie da tylko ze trudno bo za dużo różnic ;)

Gość Pędziwiatr2
Gościu , nie, nie był to mój pierwszy ale ja byłam Jego pierwsza :)

Gość gość
jest to bez roznicy jaki znak zodiaku natura to natura obojetnie czy kobieta czy mezczyzna sex jest wskazany a jak jedna ze stron sie upiera no to dochodzi do zdrady proste jak 2x2

Gość gość
mam koziorozca od ponad 30lat....jest leniwy,klutliwy i len smierdzacy.........najwazniejsze ,ze jest najedzony,ubrany czysto i ma dobre autko.....dla niego on sie sam tylko liczy TO EGOISCI I CHAMY!!!!

Gość gość
Oooo, wypraszam sobie!Jestem kozą i nie jestem chamką, egoistką może trochę tak. Ale jestek przeokrutnie zazdrosna i uparta jak ta koza hahaha;)

Gość gość
Leniwi,uparci,zazdrosni,malomowni,humorzasci,egoisci,obrazalscy a seks ma wzloty i upadki....

Gość gość
A w łóżku opowiadajcie ,dominujący lubią na ostro ? Czy bardziej powolni slamazarni i ogólnie nie widza do czego służy kobieca myszka ?

Gość gość
Coś mi się wydaje, że tym Zodiakiem to można się podetrzeć ;) Ja (Strzelec) jestem z Koziorożcem i nigdy nie miałam tak wspaniałego, lojalnego partnera. Zero zdrad, niepewności - dobry stabilny związek. W łóżku różnie - raz ostro, raz łagodnie, zależy na co mamy ochotę. Zawsze jednak jest mnóstwo czułości.

Gość gość
21,36 Prawda ...Koziorożec to straszny egoista i sknera ...

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem "?" To znak zastepujacy kropke ... "Czy maja skłonności do zdrady ?" Wiele razy mi się powtarzalo ze się sprawdziło z charakterystyka znaku , przecież nie byłam ze setka koziorozcow !