Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podajcie swój wiek i powody, dla których jesteście sami

Polecane posty

Gość gość

ja, 25 i nie wiem czemu, siedzę w domu, jestem uprzedzona, boję się zobowiązań takich jak slub czy, o zgrozo ciąża

Gość gość
Żaden facet nie spełnia moich wymagań, mimo, że jest dużo chęynych mimo mojej atrakcyjności. Poza tym, facetów, nawet tch, którzy je spełniają odstrasza zasadnicza rzecz : nie chcę i nigdy nie będę miała dzieci, co nie oznacza, że jestem egoistką - wręcz przeciwnie - lubię sprawiać bliskim przyjemność i dbać o nich bezinteresownie ale dzieci? Nigdy. Do tej pory nikt tego nie zaakceptował

Gość gość
nie spotkalam odpowiedniego faceta

Gość Kotoszczur
Ja poznałam mojego w 25 urodziny. On miał wtedy 32lata. Powiem nieskromnie, że jesteśmy z******tą parą :p normalnie dwa pokemony. Normalnie jakbyśmy się znali od dawna.

Gość gość
wstydzę się, zostaniesz moją dziewczyną ?

Gość Taki_jeden_964
35 lat, w tej chwili z powodu różnych trudności nie jestem w stanie zagwarantować małżeństwa czyli tego bezpieczeństwa, którego potrzebujecie, nie chce skrzywdzić nikogo.

Gość gość
Ja nigdy nikogo nie miałam a mam 29 lat. Jestem puszysta i w szkole mi dokuczano zwłaszcza koledzy.glupie docinki którymi niby się nie przejmowalam i tak się we mnie kumulowaly. Tak mi już psyche to zniszczyło ze unikam facetów. Zero kolegów. Na palcach u 1 ręki mogę wymienić - ale takich tylko na cześć. Przykre to jest ale myślę że nie wyleczenia się z tego i zawsze będę już sama. Jak jakiś jest obrazu skreslam się na starcie i wymyślam co on o mnie myśli i spałam się na starcie. Chce wtedy zniknąć

Gość gość
Też się boje samotności, już siebie widzę jako zgorzkniały staruch prawiczek

Gość gość
W pracy też ich zero - przedszkole:)

Gość gość
Do taki_jeden....srutu tutu..głupie gadanie

Gość gość
18, jestem dziewczyną i kocham dziewczynę, ale jesteśmy w dziwnym związku na odległość. W sumie to nie wiem czy można naszą relację nazwać związkiem, acz jestem homoseksualna.

Gość gość
89 lat 4 krotna wdowa

Gość gość
sierotka 36

Gość prawictwo pospolite 143
1.nie planuje dzieci 2,nigdy nie pracowałem 3. Gdybym został ojcem to popełniłbym samobójstwo

zresztą jak spotkam też będę singielką, tylko po prostu będę sobie wychodzić gdzieś z facetem i się do niego tulić;) wolę wszystko robić sama, jak ma być coś zrobione dobrze zrób to sam. nie potrzebuję protez

Gość gość
39. Mężczyzn odstrasza moja choroba polegająca na niekontrolowanym głośnym mlaskaniu pochwą.

Gość gość
27 lat- jakoś nie znalazł się odpowiedni

Gość gość
przykro mi, że nie chcą Cię faeciz powodu Twojej niechęci wobec dzieci, ja też ich nie chcę i mam nadzieję, że jednak kogoś pozznam

Gość gość
33, jestem brzydka, niesmiala, kiepsko zarabiam, nie mam prawka (zaraz bede miec egzamin, pewnie nie zdam)

Gość gość
broken to śmiesznota. w dobrym sensie

Gość gość
a dobra, co mi tam, biorę wszystkie oto lista moich postulatów : kochaj mnie i bądź przy mnie kiedy będę cię potrzebował

Gość gość
i raz musisz mi pozwolić na śpiocha :D

Gość gość
21 lat, a czemu to właściwie dlatego,że jestem aspołeczna no i wyjątkową pięknością też nie jestem :)

Gość Renia jest niezawodna
facet 25 lat uznaję parę moich rąk to mi wystarczy.

Gość gość ssllllaaa
25 i pomijając, że co najmniej do 20 roku życia nie interesowałam się sprawami partnerstwa, ani w ogóle facetami, to mam wady jak np: jestem nieufna i uprzedzona, bywam wredna. Poza tym jak spotykam facetów którym ja się podobam, to oni mi się nie podobają fizycznie i na wstępie już roztaczają przede mną swoje marzenia o żonie i dzieciach (wiem, że inne kobiety mają często odwrotny problem), a ja nie będę się bawić w marzenia o byciu żoną typa, którego nie znam.

Gość gość
36 lat, w dzieciństwie mi wmówiono że nikt nie będzie mnie chciał i uwierzyłam, nawet nie szukałam, raczej odpychałam ze strachu przed porażką; teraz żałuję że taka byłam, mogłam być szczęśliwa, ale za późno

Gość Taki_jeden_964
Nie za późno. ;)

Lat 25. Jakiś tam związek się skończył. Nauczony doświadczeniem wiem, że biorąc co dają, łatwiej się zawieźć niż cokolwiek stworzyć. Zatem szukam dziewoi, z którą będę miał przedni kontakt i by obustronny pociąg fizyczny jakiś tam był. Niestety wszelkie dziewczęta, z którymi szło rozmawiać godzinami okazują się ostatnimi czasy zajęte albo (zwłaszcza niektóre przypadkowe towarzyszki podróży PKP) oddalone setki kilometrów. Z czasem się coś znajdzie. Zatem nie narzekam i cieszę się swoim życiem takim jakie jest.