Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziorekg 1985

Kiedy zaszlam w ciaze??

Polecane posty

Gość Madziorekg 1985

Moze to malo istotne ale dla mnie ma znaczenie...potrzebuje dowiedziec sie kiedy dokladnie zaszlam w ciaze....ostatni okres Mialam 22 maja miewasz dlugie cykle Wiec ciezko okreslic owulacje....sex uprawialam tylko 13.06 I 18.06 Wiec ktorym z tych sin wchodzi w gre...usg dnia 22.07 pokazal ze jestem w 7 tygodniu nastepny 18.08 pokazal 10 tydzien +5 dni ... Ktos pomoze...

Gość gość
Jak ty nie wieści ginekolog nie wie ? To jak myślisz moze któryś z tych dwóch facetów będzie wiedział ?

Gość gość
kobieto nigdy sie tego nie dowiesz

Gość gość
a co to za różnica kiedy dokładnie ?

Gość gość
Akurat facet jest jeden I to moj maz... Wg ginekologa do zaplodnienia doszlo 16.07 ....pytanie czy doszlo do zaplodnienia 3 dni po stosunku czy moze gin pomysl I sie o 2 dni....

Gość gość
Za mała rozbieżność

Gość gość
Moze I to nie ma zadnego znaczenia... Po prostu chciala bym wiedziec...

Gość gość
Stosunek a zapłodnienie to 2 różne sprawy wiec mogło dojść do zapłodnienia po stosunku 13.06 i to jest bardziej prawdopodobne niż 18.06. A kiedy test był pozytywny?

Gość gość
Zrobilam test ciazowy 03.07 wyszedl pozytywny ale delikatna kreseczka...wiedzialam ze mam dlugie cykle I wczesnej uzywalam testow owulacyjnych I nie moglam zajsc.... Jak odpuscilam Sobie to zaszlam...

Gość gość
A kiedy test owulacyjny był pozytywny?

Gość gość
Testow owulacyjnych uzywalam w poprzednich cyklach....wynik pozytywny pokazywal sie zwykle od dnia 14 cyklu za do nastepne go okresu.... Lekarz powiedzial ze organizm przygotowuje sie do owulacji ktora w kosekwencji nie wystapila...tmobila mi badania na prolaktyne I progesteron I wszystko bylo ok....jak Juz odpuscilam bo pomysl am ze moze za duza presja to zaszlam w ciaze....w ten own cykl jedynie z moich obserwacji sluzu .... Owulacyjny wystapil 16.06 I 17.06 natomiast 18.06 Juz go nie bylo wcale

Gość gość
Trudna sprawa. A dlaczego to takie ważne? Ciesz się ze będziesz mamą

Gość gość
Dzis bylam na usg okreslajacym date porodu...wynika z tego ze w ciaze zaszlam jednak 16 go .... Dzieki zyczliwym za pomoc....pytacie dlaczego to takie Wazne ...no Wiec chcialam mniej wiecej znac date porodu ( do tej pory byla domniemana od 6 marca do 12 marca) jesli zaszlabym w ciaze 15 to mozliwe by bylo ze urodze w urodziny mojego meza a przy okazji dzien kobiet ( prezent dla nas obojg-) :) oczywiscie zdaje Sobie sprawe ze tylko nie wielki procent kobiet rodzi w terminie ale stale mam malenka nadzieje

Gość gość
to akurat ciężko trafić więc te kilka dni nie zrobią tu różnicy. ja sobie "zorganizowałam" poród w swoje urodziny- dzień wcześniej konkretne sprzątanie (z myciem okna), pieczenie ciast bo goście przyjdą no i rano pojechałam sobie dziecko urodzić :) do terminu z OM miałam jeszcze 10 dni, z USG wychodził kapkę wcześniej