Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tyję?

Polecane posty

Gość gość
Autorko menu masz bardzo dobre i nie zmieniaj go. Chyba ze zamiast wafla zjesz normalne pieczywo. Nie czytaj o usuwaniu z diety wegli bo nie tedy droga. Kaloria kalorii nie rowna. Owsianka na sniadanie to dobry pomysl. Mialam ten sam problem po rzuceniu. Przez 3 m przytylam 6 kg. Ktore pozniej zaczely spadac. W ciagu roku na podobnej diecie do twojej schudlam 11. Rzucenie palenia to szok dla organizmu. Kiedy minie bedziesz miala tak rozkrecona przemiane materii ze bedziesz sobie mogla pozwolic na wiecej a i tak nie przytyjesz.

Gość gość
Podziwiam Cię, gościu , że utrzymujesz taki reżim. Mogę spytać, czemu nie jesz jajecznicy i jajek na twardo? Ile jesz mniej więcej kcal dziennie? Czy nie liczysz?

Gość gość
a w p**du z życiem jak ma się taką dietę cały czas :o nie masz za wiele oleju w głowie a waga 47kg nie mówi nic o zdrowiu czy wyglądzie. Nie widziałam twojego zdjęcia ale na myśli mi przychodzi 12 letnia dziewczynka ze stara twarzą.

Gość gość
Autorko z******ty jadlospis i zdrowy. Dziwne ze przy takiej diecie nie chudniesz. Ale faktycznie jak rzucilas pety to pewnie to jest powodem. Pewnie jeszcze trovhe i zaczniesz chudnac.

Gość gość autorka topiku
Dziewczyny! Schudlam 5 kg! A ciało wyglada pieknie. Oprocz orbitreka co 2 dzien robie cwiczenia rzezbiace cialo. I co najwazniejsze NADAL NIE PALE!!!!

Gość gość
Ja jem wszystko, mam 30 lat, 158 cm i waze 50 kg. Zarcie przeze mnie przelatuje, a jadam kalorycznie, choc male porcje, uwielbiam slodycze :)