Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namolinka

Jak uwieść byłego...WERSJA HARD

Polecane posty

Gość Namolinka

Tym którym temat nie pasuje, nie ma styczności, nie robił i nie zna nic podobnego, wielkie dziękuję. Słuchajcie, nie oceniajcie mnie z góry, kocham byłego bardzo mocno, ciężko mi bez niego, wspólnie było nam wspaniale, poszło o głupotę...no i jest z inna, ale jest mu źle! Nie spotykamy się na boku, dużo wiem od niego samego i znajomych, jest takim typem tchórza-szaraka, zje*ał sprawę, siedzi u innej, wdup/czył się w bagno-nie wie jak wyjść... Ja chętnie mu pomogę... Jak zagrać na "jego nowej", na rodzinie, dać do myślenia, jak jemu wbić do głowy, że będzie mu trochęźle że zranił tamtą/jej rodzinę ale że jakoś to będzie. Mówię Wam, to tchórz, zrąbał sprawę u mnie, teraz napaskudzi tam, mówi, że już się boi i nie wie co robić... Wiecie, może nieetyczne zagrywki typu-moje włosy w jego aucie, spinka, nakrętka od perfumy, zobaczy -sama zacznie szaleć i przez kłótnie się rozejdę-mniejszy ból :-D Kto coś wie, ma w głowie PISAĆ! Kto jest silnym moralniakiem-zapraszam dalej, w inne dyskusje....pozdrawiam

Gość gość
Umów sie z nim gdzieś, jakas restaruacja, ale najlepiej taka z letnim ogródkiem, siedzisz sobie z nim gadasz, usmiechacie sie itp i najlepiej jakbys go pocałowała, a gdzieś w oddali musi siedziec ktoś kto zrobi wam foty, np twoja dobra koleżanka (psiapsióła) i potem te zdjęcia wywołać i normalnie listem wysłać tamtej lasce jak sie całujecie, gdy twój Były będzie miał do Ciebie sapy o te fotki, to ty po prostu powiesz, że nie wiesz kto je zrobił... :)

Gość Namolinka
Dobre :-) Ale boi się spotkać w biały dzień by dymu nie robić... Piszcie i zapodawajcie coś jeszcze, dziękuję!

Gość gośćiu
Faceci to gnojki, nie opłaca się

Gość gość
Faceci to gnojki? No to kim jest autorka, podstępna intrygantka przekonana że inna to gów/no a ona sama jest cudem mającym potrzebę uszczęśliwiania tchórza? :D

Gość gość
Takie sposoby budowania związku to zwyczajna patologia, jak złodzej, kłamca, oszust, nie ma nic wspólnego z miłością i zdrowymi relacjami międzyludzkimi :D

Gość gość
uwodź go na chłodno jak już się spotykacie, wiesz niby nie chcesz a chcesz