Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak go zdobyć?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio poznałam cudownego faceta, idealnie w moim typie pod chyba każdym względem. Poznaliśmy się na Woodstoku, a okazało się, że pochodzimy z jednego miasta. Od razu wpadł mi w oko, a więc próbowałam mu się spodobać. Piliśmy i gadaliśmy do nocy, a w końcu pomyślałam sobie - raz kozie śmierć i zaprosiłam go do namiotu, a że byliśmy pijani (szczególnie on) to nie było trudne. Tam się pocałowaliśmy, a następnie chciałam zrobić mu loda, a on...uciekł i pojechał do domu :/. Wiedziałam, że ma narzeczoną, ale nie sądziłam, że to będzie przeszkodą, przecież była między nami chemia. Po kilku dniach zaprosił mnie do znajomych i pisaliśmy (nic szczególnego, jakieś pierdy) ale wszystko zespsuła jego laska. zadzwoniła do mnie, a potem on napisał, że to była pomyłka i chce walczyć o związek z tą c**ą. od tej pory nie mamy kontaktu. jak to zmienić? jak go zdobyć? Muszę rozwalić ten związek!!!!!! tylko jak!??? on mieszka z nią w innym mieście, dlatego nawet nie ma szans na przypadkowe spotkanie, a ja czuje, ze to milosc!!!!a teraz caly czas widze jak oni dodają zdjęcia z wakacji w Chorwacji, ble ble ble, niby szczesliwa parka, a to nie moze byc prawda. co mam robic?

Gość gość
Niech on ciebie zdobywa. :) Nie lataj za facetem

Gość gość
ale on nic z tym nie robi

Gość gość
pomóżcie, proszę.czy ktoś ma jakiś pomysł?

Gość gość
przestań się poniżać...