Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gowork Lublin szkoła policealna

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich:) Wie ktoś coś na temat tej szkoły w Lublinie? myślę o pójściu na specjalisty ds usług fryzjerskich. Szkoła jest stosunkowo młoda dlatego szukam opinie :)

Gość gość
Cześć, czy ktoś idzie w tym roku na asystentkę stomatologiczną do Gowork w Lublinie? Czy ktoś mógłby coś napisać o szkole, w.w. kierunku, wykładowcach, czy mają dobrze wyposażone sale...

Gość elwaaa
Ja co prawda nie chodzę do szkoły w lublinie, ale również chodzę do szkoły gowork. Z mojego doświadczenia wiem, że starają się w tej szkole jak najlepiej wyposażyć sale i serio tak jest. Wszystkie preparaty jakie są potrzebne i urządzenia są w salach. W momencie egzaminu nie będziesz miała problemu z jego zdaniem. Najlepiej jak sprawdzisz jak wygląda sala i co jest na wyposażeniu sali jeśli pójdziesz na dzień otwarty albo po prsotu do sekretariatu szkoły, żeby porozmawiać z obsługą. Ja tak zrobiłam i teraz jestem szczęśliwą absolwentką tej szkoły.

Gość gość
ja chodzilam do tej szkoly na kierunek kosmetyki i jak dla mnie bylo calkiem ok. Najwazniejsze ze nauczycielka byla bardzo dobra i duzo nas nauczyla. Sala tez wyglada calkiem niezle, także widzę, że niektorym wszystko nei pasuje..

Gość szkołaLublinNOVACE
W NOVA Centrum Edukacyjne dostępne są różne formy kształcenia: od gimnazjum i liceum po policealne szkoły zawodowe i medyczne! Zapraszamy do Nas: świetnie wyposażone pracownie to Nasz atut! Nie wierzysz? Zapraszamy na ul. Krakowskie Przedmieście 57/3. Tel. 534 074 345, 733 421 137 :)

Gość perspektywa_lublin
Nie wybrałeś jeszcze szkoły? Zamknęli Ci kierunek a jesteś na wyższym semestrze? Nic straconego! Czekamy na Ciebie w PERSPEKTYWIE!!! Zapiszemy Ciebie i Twojego kumpla na kierunek dający Ci dobry start w przyszłość!!!

Gość NOVA CE KATOWICE
Potrzebujesz legitymacji aby móc skorzystać ze zniżek na PKS, PKP, do kina? a może potrzebne Ci są zaświadczenia do ZUS'u? Przyjdź i zapisz się do NOVA CE a otrzymasz na miejscu to czego potrzebujesz :) Ciekawa oferta kształcenia, wykwalifikowani wykładowcy, świetna zdawalność egzaminów a co najważniejsze dużo kierunków bezpłatnych! Jeśli chcesz zacząć naukę jeszcze od tego semestru to zapraszamy do naszego sekretariatu przy ul. 3 Maja 26 w Katowicach! Są to ostatnie dni naboru a więc i ostatnia szansa na zapis i skorzystanie ze zniżek i promocji, nie czekaj, przyjdź już dziś, zapraszamy! :)

Gość gość23q46
Nie polecam nikomu tej szkoły w Lublinie. Uczyłam się na kierunku asystentka stomatologiczna. Przy składaniu dokumentów mówiono, że grupy będą liczyły max 25 osób. Po rozpoczeciu okazało się, że grupa liczy aż 50 osób. Nie było żadnych warunków do nauki, brakowało miejsca do stania, nie mówiąc już o tym że nie było nawet krzeseł i stolików. Tej szkole zależy tylko na kasie. Chwalą się ze nauka jest u nich " bezpłatna". Jakim cudem ? Skoro trzeba było płacić 149 zł na semestr opłaty administracyjnej plus 80 zł miesięcznie za "wykorzystane" materialy, których nawet przez pierwszy semestr nie widziało się na oczy, a w drugim semestrze ledwo można było dopchać się do stołu, żeby poćwiczyć przy takiej liczbie osób. Totalna ściema. NIE POLECAM, lepiej zapłacić wiecej i naprawdę pójść do dobrej szkoły.

Gość gość
Ja też skończyłam asystentkę stomatologiczną w szkole Gowork w tym roku. Fakt, było w grupie sporo osób, ale to dlatego, że po prostu jest to bardzo dobra szkoła, ze zdawalnością egzaminu zawodowego 100%. Warunki co do płatności były jasno przekazane przy zapisie, ja byłam na trybie bezpłatnym, korzystałam z własnych materiałów i bardzo dużo udało mi się na nich poćwiczyć. Jeszcze w trakcie nauki znalazłam pracę w gabinecie w Lublinie i jestem zadowolona. Polecam szkołę ! :)

Ja chodziłam do szkoły policealnej Nova w Lublinie, i muszę naprawdę polecić, fajne zajęcia, luźna atmosfera, nie cisną jakoś bardzo tak naprawdę to wystarczy chodzić na zajęcia zęby przejść, ale jak ktoś chciał to naprawdę można sie było duzo nauczyć.

Dnia 8.10.2018 o 16:09, ilona814 napisał:

Ja chodziłam do szkoły policealnej Nova w Lublinie, i muszę naprawdę polecić, fajne zajęcia, luźna atmosfera, nie cisną jakoś bardzo tak naprawdę to wystarczy chodzić na zajęcia zęby przejść, ale jak ktoś chciał to naprawdę można sie było duzo nauczyć.

Też polecam - zajęcia praktyczne bardzo ciekawe, nauczyciele widać z powołania 🙂  To jest szkoła dla dorosłych - nikt nikogo cisnąć nie musi - albo chcesz się czegoś nauczyć i sie uczysz, albo chodzić byle przejść dalej i jakoś skonczyc. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować