Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no one

nie ma ladniejszej inteligentniejszej zolzy od mojej zony

Polecane posty

Gość no one

rzuciłbym ja ale wszędzie same fladry byłoby z deszczu pod rynne z wyglądu żadna jej nie przebije , inteligencja tez nie jedynie co wam pozostaje to grubość portfela , tu możecie ja przebic jest jakas chetna do pojedynku ?

Gość gość
tak Ci sie wydaje bo jestes zakochany. Jest duzo lepszych.

Gość nie kupuje kota w worku
po c***j mam sie pojedynkowac jak nie znam wartosci towaru gosciu? :P zapodaj fotke z gola klata, fotke kootacha, opisz pozycje spoleczna i zarobki, wyksztalcenie to zobaczymy czy warto sie pojedynkowac :P

Gość gość
ja jestem lepsza

Gość no one
nie jestem zakochany , to zolza, ale lepszej nie znalazłem bo reszta to jeszcze większe zolzy i bardziej wyrachowane

Gość gość
Korzuchowska jest ochydna, nawet z innym nosem, wiec Ci wspolczuje : D

Gość no one
zazdrość przez was przemawia no ale dobra jak już wiecie ze jesteście brzydsze to może która się popisze inteligencją ?

Gość gość
ale dobrze, ze spotkales swoja wymarzona zolze. Wazne ze Ci odpowiada.

Gość no one
jedyny jej minus to taki, że jest kiepska w łóżku - leży toto jak kłoda, z rozłożonymi nogami i czeka na pchnięcia

Gość no one
moja zona wie co to jest current account surplus proszę mi wyjasnic co to jest na przykładzie polski i tu się konczy wasza inteligencja

Gość gość
Na serio Korzuchowska wedlug mnie jest paskuda i najbardziej denerwujaca kobieta w Polsce. Ale jak wsponialam, najwazniejsze, ze znalazles swoja idealna zolze, ktora Ci odpowiada. I super.

Gość no one
nie podszywac się nie lezy jak kloda wręcz przeciwnie , podskakuje jak rasowy jeździec akurat ze wszystkich pozycji te lubie najbardziej a najfajniej jest jak siada i nie może na raz , tylko musi na 5 razy

Kożuchowska też według mnie paskudna. Szczególnie z tymi krótkimi włosami, to wielka ujma dla jej urody. Przemawia przeze mnie zazdrość? Oj nie ;) Otóż akceptuje swój wygląd, podobam się samej sobie w 100%, i nie mam powodu do zazdrości. Każdy ma swoje gusta, i każdy preferuje inne typy urody, ale ogólnie rzecz biorąc Kożuchowska to paskudna baba.

Gość no one
najbardziej lubię, kiedy siada mi na twarz i wahluje moje powieki wargami sromowymi :classic_cool:

Gość nie kupuje kota w worku
dalej nie widze powodu do pojedynku :P sory ale wpada stado lasek i probuje sie podlizac anonimowemu wasatemu janushowi ktory ma sie za goracy towar :P LOL a wszystkie zapewne uwazaja sie za super wyzwolone i przebojowe silne kobiety :P ja tu chociaz jestem dla krecenia beki i pojazdu anonimowego leszcza :D pokaz fote siebie samego to zobaczymy czy warto sie fatygowac w ogole :P

Gość no one
powtarzam nie jest moim idealem ale lepszej fladry nie znalazłem glos korzuchowskiej jest rzeczywiście fatalny , zona ma normalny dzwieczny kobiecy glos, glos młodej kobiety chciała opla kupiłem jej infinity fx35 do opla nie pasuje , popatrzcie na kierowcow na ulicach , wiekszodc pasuje do swoich samochodow, samochod trzeba dobrac do swojego wygladu

Gość gość
''korzuchowska'' i wszystko jasne :o taki z niego amant, jak z żonki piękna i inteligentna zołza

Gość gość
przeciez nikt mu sie nie podlizuje. Pewnie ta jego zona wyglada jak shrek, ale jak facet kocha to wydaje sie mu ze jest miss swiata :p i bedzie nam wmawial, ze mu czegos zazdroscimy :D

Gość no one
koniec , nie pisać jutro wrzuce zdjęcia jej stop bo nie dorastacie tej fladrze do piet

Gość no one
najbardziej jednak kręci mnie, jak bierze jednego cycka i zdziela mnie nim po twarz a cycki też ma wydatne bo miska H szkoda tylko że jej wiszą jak uszy jamnika ale to szczegół

Gość gość
Intelektualny motłoch, który nie potrafi napisać poprawnie ''korzuchowska''. :D Przy kimś takim bardzo łatwo uchodzić w towarzystwie za osobę inteligentną, jak twoja żona. :D

Gość no one
tak jest brak im inteligencji oni swoje dzieci ucza ze się pisze zmażles i tażan do jutra kto się chce zmierzyć z fladra numer one musi do jutra przygotować zdjecie swoich stóp na początek

Gość gość
number miało być tylko soft niepotrzebnie poprawia c u 2morrow

Gość gość
daruj sobie, kto by tam chial ogladac jej giry :D

Gość gość
Intelektualny motłoch, który nie potrafi napisać poprawnie ''korzuchowska''. smiech.gif Przy kimś takim bardzo łatwo uchodzić w towarzystwie za osobę inteligentną, jak twoja żona. smiech.gif x To akurat było o tobie, autorze, ponieważ analfabeta z ciebie, ale widzę, że nie załapałeś. :D Cóż, zapłon także opóźniony.