Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy latacie bez bagazu podrecznego

Polecane posty

Gość gość

Lece do turcji i moge zabrac 20 kilo bagazu plus osiem kilo bagazu podrecznego. Bagazu zwyklego wyszlo mi 10 kilo,a podreczny nie wiem po co brac, bo ani jedzenia nie mozna przewozic, kosmetykow itd nie mam po co, bede miala torebke a w niej dokumenty, pieniadze, aparat, ksiazke i jakies zwykle drobiazgi. To moj pierwszy lot wiec moze czegos nie wiem, moze lepiej zabrac cos w podreczny?

Jak to kosmetyków nie można przewozić? Co to za głupoty, jak leciałam samolotem to wszystkie kosmetyki musiałam wsadzić do dużego foliowego woreczka ktore otrzymałam na lotnisku. :o

Gość gość
napisalam ze kosmetykow nie mam po co, bo beda w duzym bagazu, po co mam je tachac w podrecznym i jeszcze porozlewane w male objetoscoi?

Gość gość
To Ty małpiszonie piszesz głupoty ! ;) Do podręcznego można zabrać kosmetyki do 100 ml.

Gość gość
Tak, zawsze biore podręczny choćby na WODE i jakas kanapke i wsadzić telefon gdzie Nie wyobrażam sobie leciec bez wody przy sobie

Gość gość
Fajnie, że tak się spakowałaś ;-) ja do Turcji leciałam niedawno i bagażu miałam 15kg na styk... wiele rzeczy zostawiłam jak zważyłam walizkę żeby wyszło te 15 kg... a podręcznego nigdy nie biorę, nie mam takiej potrzeby, jedynie jak z dziećmi to wtedy się nazbiera.

Gość gość
no ok, jeżeli torebka to bagaż podręczny to ja biorę ;-) ja w torebce mam małą wodę, dokumenty, telefon itp.

Gość Andzia6
ja zawsze biorę klapki, kostium i gacie na zmianę, bo może się zdarzyć, że bagaż zaginie" i też potwierdzam, do 100 ml. i nie ważne czy to perfumy, czy pasta do zębów. Większe tylko zakupione na strefie bezcłowej. Aaaa i mnie jest zawsze zimno w samolocie :D

Gość gość
no wlasnie moja torebka to jest podręczny.Mma tam wode, jakas bulke, telefon,gazete i to wszystko

Gość gość
hmm mnie babka w biurze podrozy mowila ze wody nie wolno miec w podrecznym, zebym miala w duzym bagazu, tak samo jak cos do przegryzienia np chipsy bananowe... co do 100ml pojedynczych kosmetykow to wiem, dlatego napisalam ze nie bede sie bawic w przelewanie tylko wrzucam wsytsko do duzego bagazu, przezyje 3 godziny bez kosmetykow.