Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam jak szybko zrzucic 5 kg

Polecane posty

Gość gość

poradzcie blagam,ja tez tu sluze radą kiedy moge:(za 2 tyg wraca po paru miesiach z zagranicy mój ksiaze z bajki a ja pod jego nieobecnosc sie spasłam:(wiem ze nie jakos strasznie ale po mnie kazdy kg widac bo mi zaraz idzie w gębe i uda,no i uda mi sie rozlazły a gęba jakby spuchnieta:(to dla mnie wazne by ładnie wygladac,wiem ze z mojej winy sie zapuscilam,on mial wrócic pozniej,a tu bach ze za 2 tyg,a ja szok bo jak mnie zobaczy to...:(

Gość gość
dieta 1500-1800 kalorii dziennie i ćwiczenia, szybko spadnie :)

Gość gość
dziekuje moze ktos jeszcze cos wie?jakies tabletki,jedzenie cokolwiek?

Gość gość
Przejdź na dukana. Efekty początkowe są baaardzo szybkie (zdarza się nawet pól kilo na dzień), więc 5 kg bez problemu zrzucisz.

Gość gość
Szybko = niezdrowo. Daj sobie na to 1,miesiąc!!! Zacznij się dobrze odżywiac i ćwiczyc, mi się udalo zrzucic 7kg bo polaczylam diete cateringową Salmixu z ostrym wyciskiem na silowni, co 2 dzien po 2 h ćwiczeń –nie ma opcji, żeby nie zrzucic wagi :)

Gość gość
gość z Na początku zawsze bardzo szybko się chudnie i nie ma to związku z niezdrowym i za szybkim zrzucaniem kg. Z organizmu najpierw usuwany jest nadmiar wody w organizmie, a przestawienie się na mniej kalorii jest zawsze lekkim szokiem dla naszego ciała ;) Moim zdaniem powinna przejść na dietę proteinową, żeby zacząć dietę z impetem, a potem przejść na częste, niewielkie posiłki i liczenie kalorii.