Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LALALAoo

Zwiazek z Zydem czy z Arabem

Polecane posty

Gość LALALAoo

hej:) od pół roku kręce z dwoma facetami, jeden jest Żydem z Izraela, drógi jest Arabem z Libanu (czyli dwa znienawidzone narody :) oczywiście oboje nie wiedza o swoim istnieniu. Mam słabość do wysokich, ciemnookich brunetów, a w Polsce to sama Cebula. Żyd jest fajny zaradny, przystojny, ale nie podoba mi sie że jeździ po Polsce i Polakach, wyraża się o Słowianach pogardliwie, ale ma smykałke do interesów, no i generalnie jest za mną. Libańczyk - diabelnie przystojny, beztroski, ale leń. Sam mi kiedyś powiedział, że 90% swojego życia spęza na spaniu i zabawie :/. Chcoiaz super całuje. Serio nie wiem którego WYBRAĆ, no może mi doradzicie? :)

Gość LALALAoo
lol ile można jeszcze powtarzać. Moj Libańczyk jest MARIONITĄ, czyli Chrześcijaninem. W Libanie połowa, to chrześcijanie, łącznie z prezydentem Libanu. A w Iraku akuratn to najbardziej prześladowani są szyici, chrześcijanie mają ultimatum, a szyickie rodziny sa wybijane z korzeniami. Ale nie o tym jest temat, on nie jest z Iraku i nie jest muzułmaninem, więc skończ z tymi swoim kopiuj wklejkami Cebulaku :)

Gość gość
żadnego z nich, a już napewno nie zyda :/

Gość gość
Wez Libanczyka, jak to chrzescijanin o sie nawet nie zastanawiaj. Sama widzisz, że zyd pluje na Polaków, niech s*******a do IsraHElla

Gość gość
Ten temat to slaba prowokacja, na poziomie gimbazy :D

Gość gość
dlaczego? Ja mam męża Libańczyka i nikomu nie polecam. Zazdrośnik starszny, a sam ogląda się za innymi d****i.. Kobiety musicie zrozumieć że mężczyźni z Bliskiego Wschodu, są wszyscy tacy sami. Bez względu na to czy jest muslinem, katolem, czy zydem - mentalność maja taką samą. Zazdrośnicy, obiboki i *****cze. Dajcie sobie spokoj z tymi egzotycznymi panami. Ja swojego tez bym najchetniej kopnela w dupsko, ale mamy dziecko i sama nie dam sobie rady

Gość gość
gość dziś chciało się przystojnych egzotycznych partnerów, to teraz się cierpi. Nie jest mi szkoda takich idiotek :D

Gość gość
zeby oni przystojni byli, a to takie karakany 160 na zelu.

Gość gość
Emmm...żadnego. Pierwszy nie lubi Polaków i myślisz że ciebie będzie szanował?myślisz że jesteś inna i wyjątkowa dla niego? :D Drugi (nieważne skąd pochodzi) jest leniem. I to już wystarczający powód żeby go nie brać. Teraz pytanie: dlaczego ten pomysł żeby zostawić sobie tylko jednego? Rok kręciłaś z dwoma, czyżbyś chciała coś poważnego i czy masz pewność że oni też chcą?

Gość LALALAoo
No akurat oboje są wysocy - ten z Libanu ma 186 Wiesz co.. nie chodzi o to, że chcę czegoś poważnego, ale nie chce kręcić z dwoma bo mnie to męczy powoli. Nie będę ukrywać, że zależy mi na seksie i na mile spędzonym czasie :D A mimo wszystko nie chce sypiąc z dwoma facetami, bo to nie jest w moim stylu..

Gość gość
To weź żyda, bo ten drugi podobno leń więc ani nie spedzisz z nim czasu ani nie bedzie miał czasu na seks za bardzo, prawda? Albo przetestuj obu w łóżku i wtedy wybierz skoro tylko o seks tobie chodzi. Tu nie widzę żadnego problemu, a pochodzenie tych typków w ogóle nie ma tu znaczenia.

Gość gość
Jak maronita to bierz Libańczyka . Typowy południowiec ale chociaż nie będzie zmuszał ciebie i dzieci do islamu jak muslimy no i z naszej w końcu cywilizacji . pamiętaj że może to w dalszej linii europejczyk z wypraw krzyżowych a wiec nie taki znowu Arab.... Co do drugiego -jak pluje na Polaków to od razu go odpuść . skrajny nacjonalista a dodatkowo dureń że tak robi przy bliskiej sobie pannie . Jeszcze jedno -dla Żydów zawsze będziesz gorszym gatunkiem a twoje dzieci nawet z nim nigdy nie będą uznane za "godne " bo nie jesteś Żydówką . Jak cie porzuci to jego środowisko nie będzie mu miało za złe -trochę jak u muslimów . W związku z powyższym może być tak że z jego zaradności nie dostaniesz ani szekli.... P.S a jak lubisz smagłych to bierz Hiszpana -tam dużo wysokich męskich inie takie egzotyki jak ci powyżej.

Gość gość
Przeciez z tego dzieci nie bedzie, mowila ze chodzi tylko o seks prawda? Bierz tego ktory lepszy w łóżku, proste.

Gość gość
Pobzykaj, wykorzystaj i szukaj Polaka. Daj sobie spokoj spokój poważne związki z zydami/arabami -nie daj boże.

Gość LALALAoo
Wybrałam Maionitę, Żyda pogoniłam :D Wczoraj cały dzień spedziliśmy w łózku i było z***biście :D Nie załuję decyzji . Ale czuje niedosyt i dzisiaj też się widzimy. Martwi mnie tylko to, że on tak dużo lubi spać- wstaje koło południa i nie śpi tak do 3-4 rano -, no ale tak słodko wygląda jak śpi :D hahaha

Gość gość
dobrz wybrałaś

Gość gość
hahhaha, znowu jakis polaczek zazdrośnik. I dobrze, że nie wybrałaś polaczka, bo polaczki muslimy zydy i murzuni to najwieksze gowno A Libanczycy bossscy <3

Gość gość
no to chlopaczek ma *****nko za darmo, dobrze sie wyszkoli dla swojej przyszlej zony muzulmanki :)

Gość gość
pakus ma szkaradna polczyne zamiast kozy,hehe i te ich male obrzezane,smierdzace ciapate fiutki hehe

Gość LALALAoo
he he widzę już brzydale i brzydule plują jadem :D Nie jest on muzułmaninem, tylko marionitą. Gdyby nieuki miały jakiekolwiek pojęcie o świecie, to wiedzielibyście żę połowa Libanu to Chrześcijanie, tak samo jak prezydent tego kraju jest marionitą. Plujcie jadem dalej Cebulaki, ja ide spedzać miło czas z moim ciachem :D. Nara brzydale :)

Gość gość
dobra dobra poka zdjecie tego libanczyka, to ocenimy czy takie ciacho

Gość gość
hahahah, wur**** cie, a pozniej kopnie w dupsko frajerko :D

Gość gość
Miłego seksu!! jak go dobudzisz :D byłam z takim leniem przez kilka lat i właściwie tylko do seksu się nadawał. Na poczatku było ok, ale potem już tylko spał, wiec rzuciłam w cholere bo sam seks po jakims czasie juz nie wystarcza, chce sie czegos wiecej.