Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadiaa90

wąsik u brunetek

Polecane posty

Gość Nadiaa90

mam 17 lat i poważny problem dla mnie, a mianowicie mam meszek, dosc widoczny, nie wiem co mam zrobic, czy lepiej wosk czy rozjaśnic te włosy. Chce sobie zamówic rozjaśniacz na allegro, ale musiałabym prosic wtedy mame o to by mi zamówiła, a wstydzę się zapytac czy mi to zamówi, nie wiem co powinnam zrobic. Doradźcie coś.

Gość gość
rozjaśniacze są słabe. Najlepiej zrób sama pastę cukrową ( w necie jest masa przepisów) i urządź sobie domową depilację. Oczywiście możesz też kupić krem depilujący w sklepie, ale one często uczulają, a pasta cukrowa jest naturalna.

Gość Nadiaa90
dzięki za podpowiedz. Czytałam ze Sally Hansen jest dobry.

Gość Nadiaa90
czytałam ze sally hansen jest dobry, ale nie wiem co powinnam zrobic :(

Gość Nadiaa90
haahaha, większośc brunetek ma meszek ;)

hahahha jakis meszek jest,szczegolnie jak dam puder w tym miejscu. kazdy tak ma. ja poprostu przestalam nakladac puder w tamto miejsce ;) nie mialam az tak mocno. moze wodą utlenioną sprobuj? jak zaczniesz depilacje to bedziesz musiala ciagle to powtarzac.

Gość N adiaa90
to lepiej je rozjaśnic?

Gość gość
Nie, depilacja właśnie OSŁABIA włosy. Gdybyś zgoliła je maszynką, to wtedy odrosłyby mocniejsze i ciemniejsze. Nie polewaj ich utleniaczem i nie rozjaśniaj, bo to najgłupsze pomysły z możliwych. Po prostu je wydepiluj. Przejrzyj na wizażu opinie na temat różnych marek i wybierz któryś, lub zrób pastę cukrową.

Gość wasiki
Plastry, veet do twarzy sa dobre. Jaka wlsnie godzine temu depilowalam trwa to5 min. Potem posmaruj miejsce wydepilowane kremem ziaja z pantenolem wtedy zaczerwienienie zniknie.

Gość Nadiaa90
dzięki za doradzenie mi, kupię sobie jakieś plastry.

Gość dareczkaaa
a nie lepiej zrobić sobei laserem? i miec spokój? jak masz ciemniejsze włoski to dobrze zadziała. I robisz jedną serię i masz spokój.. a nie zabawa z depilacją co 2 tygodnie. Próbowałam pasków z joanny, ale od razu mialam ogromne podrażnienia. I tam gdzie włoski były pojawiały mi się jakby pryszcze., Takie ropne stany zapalne. Paskudztwo. I nie mogłam nic z tym zrobić. Zrobiłam laser w arkadi w opolu i mam spokój.

Gość gość
na 100% polecam pastę cukrową, jak do tej pory nikt nic lepszego nie wymyślił

Gość gość
Ja też polecam depilację laserową, też mam problem z wąsikiem, zrobiłam już 3 zabiegi depilacji laserowej w Estetice w Krakowie i mam dużo mniej włosków, myślę że jeszcze jeden lub dwa zabiegi i będę miała spokój z wąsem na zawsze.