Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna miesiączka a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam, pewnie ten problem pojawiał sie na wielu forach ale ja jednak chciałabym opisać swoje objawy ponieważ nie mam możliwości pójścia do lekarza (przebywam za granicą), a może któraś z Was miała taki kłopot usmiech.gif Od pewnego czasu miewam ranne mdłości, nie codziennie, odrzucają mnie zapachy wszelkiego jedzenia, bardzo często chodzę siku, no i... okres spóźnił mi się 11 dni. Ale, kiedy już go dostałam a w zasadzie to chyba nie dostałam bo nie wiem co to jest smiech.gif Mam brązowe lekkie plamienie w którym nie ma śladu krwi. Ostatnio przechodziłam przez zapalenie pochwy i leczyłam się normalnymi aptecznymi środkami. Jak myślicie czy może być to ciąża? Jeśli by była to bym była szczęśliwa ale czy może któraś z Was miała takie objawy?

Gość gość
test zrób- za granicą też sprzedają

Gość gość
robiłam test 3 dni po tym jak miałam dostać miesiączki, negatywny. Przepraszam zapomniałam dopisać.

Gość gość
moim zdaniem to ciaza ja mialam identyczne objawy.

Gość gość
ja takie brazowe plamienia miałam w 5 tyg ciązy. wtedy jeszcze nie miałam pewności ze to to. dopiero jak zrobiłam test moje podejrzenia sie potwierdziły. zrób test.

Gość gość
to go powtórz i będziesz wiedziała

Gość gość
ale skąd my mamy to wiedzieć??!?!?!!?! Nie jestesmy ani testem ani ginem!!!