Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna231

Z kad ma na to kase student

Polecane posty

Gość smutna231

jestem na 2 roku studiów ja zawsze żyje biednie dostaje na miesiąc 600 zł z czego 350 na pokój i 50 na telefon i internet.Jeszcze media na pół i nie mam kasy na żadne przyjemności na mój kolega kupił sobie auto za 40 tysięcy i sprzęt za 5 tysięcy bo ma takie hobby i chodzi z wykrywaczem metali.Ja nad morzem nigdy nie byłam a ten sobie do Ameryki w tym roku pojechał na 3 tygodnie. Zazdroszczę mu skąd on ma tyle kasy.Chce mi się płakać ja to widzę.Czemu los jest nie sprawiedliwy.

Gość gość
Kolega jest operatywny i inteligentny albo ma bogatych starych A ty nawet ojczystego języka nie znasz więc cóż dopiero pieniądze...

Gość gość
Rozumiem cię też jestem studentką i ledwo mi starcza już boję się pomyśleć o rozpoczęciu roku.A ten koleś to chyba wygrał w lotto :)

Gość gość
Przeszłość przyszłość i teraźniejszość to czysta matematyka. Wszystko można wyliczyć biorąc pod uwagę twoje możliwości Matematyka nie może być niesprawiedliwa!

Gość gość
Poderwij go i będziesz też miała kase:):)

Gość gość
Ja nie wiem czego byście chciały dziewczyny, jak nic nie robicie? Studia i zarabianie pieniędzy nie gryzą się ze sobą. Czy któraś z Was w ogóle się interesuje pieniędzmi? Jak to się u Was objawia opiszcie proszę...

Gość gość
Nie sądzę żeby któraś z Was miała do powiedzenia coś w kwestii pieniędzy. Jedyne co wiecie to,tylko to, że chciałybyście je posiadać.

Gość smutna231
Roznoszę ulotki ale u mnie dają 45 zł za 500 ulotek bo poczta bierze 50 zł i każdy woli dać na poczcie żeby roznieśli.A jego rodziców znam ich trochę i nie wyglądają na mega bogatych .

Gość gość
Ja to widze po podejściu typu,,ten koleś pewnie wygrał w totka" A skąd wiesz? Może ten koleś pasjonuje się czymś co przynosi takie zyski? To już się nie mieści w główce studentki?

Gość gość
A znasz chociaż jego zainteresowania?

Gość gość
jesteś na drugim roku i walisz takie błedy ortograficzne????

Gość gość
obrotny swoją drogą ile zostaje Ci na jedzenie? Bo chyba głodujesz albo jesz parówki z biedronki 23% mięsa... Macie pecha studenci z małych miast, ja mieszkam na miejscu na uczelnie mam 50 min. Dlaczego nie masz akademika? tam chyba trochę taniej?

Gość smutna231
Dostałam najgorszy akademik jaki mogłam i wynajmuję z koleżanką mieszkanie 2 pokojowe.Na miesiąc mam z pracą dodatkową ok 700-750.350 mieszkanie 50 tel i inernet 60 zł artykuły higieniczne i mam 140 na jedzenie i 70 zł media na pół

Gość gość
Kolejny dowód na to z e studia dziś nic nie znaczą! Dziś liczy się wiedza.

Gość gość
w jakim mieście studiujesz i co?

Gość smutna231
Poznań Studiuję Prawo

Gość gość
Lepiej byś się czuła w roli oskarżyciela czy obrońcy?

Gość smutna231
oskarżyciela.A co?

Gość gość
Może znalazł coś cennego lub założył firmę bo to naprawdę dużo jak na studenta.

Gość gość
No tak Oskarżyciel Wydajesz się być bardzo ograniczoną osobą więc lepiej żebyś nie skończyła tych studiów.

Gość gość
Wam się wydaje że firma to inwestycja która przynosi zyski samoistnie? Samoistne zyski to mogą przynosić inwestycje na rynkach walut akcji itp. ale nie firma. Jak ludzie pojęcia nie mają skąd się borą pieniądze:O Może jest męską dzifką?

Gość gość
lipa niecałe 200zł na jedzenie mc - podaj przykładowe menu na cały dzień? Generalnie nie ma co radzić albo jest się obrotnym albo nie. Swoją drogą moze coś nielegalnego robi?

Gość gość
Ludzie na kafe myślą że pieniądze się biorą z bankomatu!:D Na drugim miejscu jest prostytucja! -Tak uważa aż 80% ankietowanych którzy to z kolei uważają że mają wyższy iloraz inteligencji!:D

Gość gość
Jak to mozliwe, aby ktos kto pisz "z kad" zostal dopuszczony do studiowania?? Niech mi to ktos wyjasni?:O:O

Gość gość
Właśnie! Jeśli nie prostytucja to coś nielegalnego!;D Cała kafe! A jeśli nie coś nielegalnego to lotto! I na tym się kończą pomysły gimnazjalistów!

Gość smutna231
Jem to co tanie.Np jak były tanie ziemniaki kupiłam worek na zapas i jem ziemniaki jakieś warzywa i kości wędzone na nich gotuje zupę i mam 2 w 1.

Gość gość
Z tąd że to wcale nie jest studentka drugiego roku tylko uczennica 1 klasy gimnazjum w Pasikurowicach!

Gość gość
Prostytucją zajmują się osoby które to lubią Rozprowadzaniem narkotyków tak samo Cokolwiek byś w życiu nie robiła to jęsli tego nie kochasz to nie zbijesz na tym kokosów! Pieniądz jest efektem ubocznym! Twój kolega to pasjonat który potrafi to co kocha zamienić w złoto! Lepiej pójdź po rozum do głowy i zapytaj się go co takiego robi?

Gość smutna231
Pytałam mu się jakim cudem on odpowiada zawsze z uśmiechem czary.

Gość gość
Widocznie skoro tak Ci odpowiada ma Cię za głupią dziunię która tego nie pojmie. Moim zdaniem facet zna się na inwestowaniu. Ma dużo wolnego czasu? Nie pracuje nigdzie?