Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna231

Z kad ma na to kase student

Polecane posty

Gość gość
Jeśli się byczy całymi dniami nic nie robi a ma pieniądze to musi być inwestorem.

Gość gość
Inwestuje w kontrakty waluty spółki itp. Ile ma lat 22? W jego wieku to typowe! Zresztą teraz każdy tak zarabia.

Gość gość
Nie wiem co niesprawiedliwego widzisz w tym że on wie jak a ty się zastanawiasz? Wyjaśnisz?

Gość gość
Kurwa ja nie wierzę xD Znajdź robotę na wakacje leniu j****y... Ja juz 3 tys zarobilam w 2 msce na głupich lodach z automatu, myślisz ze wszystkim z nieba spada?!

Gość gość
Poziom dyskusji wymiótł ? No tak... jak wyjaśnić, skoro na co dzień będzie się jedynie oskarżało? Oskarżam cię o .... Niczego nie będę ci wyjaśniać!

Gość gość
Właśnie z nieba nic nie spada! Dobrze prawi! Twój kolega najpierw sprzedaje lub kupuje a potem czeka na zyski Nie ma nic od razu!:D

Gość gość
Ale tak Dla ciebie to czary dobrze mówi! Ale za wiele tematów do rozmowy nie macie prawda?

Gość gość
Nikt cię tutaj poważnie nie traktuje a wiesz dlaczego? Bo kłamiesz!

Gość oleker
bo ma kase od starych to, że nie wyglądają nie ma znaczenia ja znam ludzi co jeżdzą pordzewiałym autem a na koncie miliony, w polsce dużo ludzi nie obnosi sie bogactwem ze względu na takich ludzi jak ty.

Gość gość
Bo obnoszenie się jest głupie samo w sobie. Zresztą ona by się poznała na tym czy ludzie mają pieniądze czy nie jak ona nawet nie wie skąd się one biorą?

Gość gość
A moze on tym wykrywaczem metalu cos znajduje? Np. na plazach w sezonie sa całe chyba juz gangi, co łaza z takim sprzetem, chyba sporo zarabiaja w ten sposób