Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cascascastielica

Jak znaleźć cel życia?

Polecane posty

Gość cascascastielica

Mam 22 lata. Uważam że moje życie jest nudne i mało "kolorowe". Wszystko w około mnie denerwuje. Chyba mi się w tyłku coś poprzewracało. Mam super przyjaciół , chłopaka który mnie kocha nad wszystko a ja i tak oglądam się za frajerami;/ bo z nim mi sie po prostu nudzi. Nie nie zdradzam go jeżeli miałby mi to zaraz ktoś zarzucić. Nie mam pasji której mogłabym się oddać po pracy i zapomnieć o tym jak ja tej pracy nie lubie i jaka jest męcząca i jak mnie tam szefostwo wykorzystuje nie tylko mnie w tylko każdego. Otaczam się wieloma fałszywymi ludźmi w pracy... Chciałabym coś zmienić oczyścić się z tych toksycznych negatywnych uczuć które się we mnie kłębią i zacząć od nowa. Mam małą motywację do wszystkiego i to mnie gubi i nie wiem jak dojść do celu w sumie ten cel nawet bym musiała znaleźć... Chciałabym zrobić coś szalonego poczuć że żyje gdzie każdy mój czas kiedy się nudzę mogłabym się oddać mojej pasji. Chciałabym jechac gdzies odpocząć psychicznie ale nie mam z kim. Każdy się tłumaczy że nie ma pieniędzy więc zostaje mi siedzieć w domu a tak marzyłam żeby w tym roku jeszcze jak jest w miare ciepło jechać w góry bo dawno nie byłam... I tak sobie siedzę nie robię nic ze swoim życiem a nie chcę spędzić swojego życia w beznadziejnej pracy wykorzystywana i bycia na każde zawołanie, nie chcę mieć dzieci i spędzić życia przy pieluchach i garach z prawie pustym portfelem. Muszę się jakoś zmotywować i ruszyć w przód ale chyba potrzebuję jakiegoś wielkiego kopa bo tak tylko krąże w miejscu coś chcę ale sama nie wiem co ...

Gość gość
jak chcesz coś zmienić to może zainteresuj sie prawem przyciągania,pozytywnym mysleniem ;) odpowiednie przekonania na temat pracy i pieniędzy i wszystkiego innego mogą zmienić wszystko nie musisz spedzic calego zycia w podlej pracy! ktora Cie zniewala co do chłopaka to chyba go nie doceniasz..ja w ogole nie mam chlopaka i chcialabym jednego takiego "nudnego",na pewno razem bysmy sie nie nudzili ;)

Gość cascascastielica
Naprawde przydalyby mi sie jakies wakacje moze bym przewietrzyla umysl ale samemu to nie wakacje