Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce o nim zapomniec a on co jakis czas sie odzywa

Polecane posty

Gość gość

Co robic? Pewnego dnia ja zamilklam bo juz nie chcialam ciagnac tej znajomosci. Nie oddzwaniam, nie odpisuje mu.

Gość gość
powiedzieć mu żeby "kulał babole po stole"

Gość gość
On nie zrozumie

Gość gość
to jedynie numer musisz zmienic i tyle. no i warto w bardzo nieprzyjemny sposób mu zakomunikować że tajm tu sej gudbaj . łagodnie to kompletnie nie zadziała.

Gość gość
On chyba mysli ze ja wiecznie bede na tak, wiecznie bede dostepna zeby sie spotkac, pogadac. Postanowilam to ukrocic. Bo jak bylam na tak, to on zaczynal mnie olewac, mowic ze nie ma czasu. Jak ja teraz na nie, to on wielce zainteresowany

Gość gość
to niech tera wygina

Gość gość
To może zamiast milczenia powiesz mu wprost że nie chcesz go znać i żeby się z tobą nie kontaktował, milcząc i nie wyjaśniając sytuacji zachowujesz się jak niedojrzała małolata, gdyby facet się tak zachował, to zaraz byśmy mieli teksty typu "bo faceci to świnie i tchórze", itp... ale przecież kobietom wszystko wolno, a facetom nic.

Gość gość
Miałam dwa razy jednakową sytuację. Nachalne smsy, telefony, wiadomości na różnych komunikatorach. Powiem Ci- NIE ODPISUJ, NIE ODDZWANIAJ. Ignoruj go, aż w końcu przestanie. Zależy mu właśnie na tym, by Cię złamać, byś odpisała i uległa. Nie odpisuj nawet jeśli będzie wypisywał różne teksty, które są niezgodne z prawdą i mijaja się z Twoimi poglądami. Jeśli odpiszesz, to prawdopodobnie się od niego nie uwolnisz.

Gość gość
W moim zyciu to juz druga taka sytuacja tylko ze przeraza mnie to , ze moj poprzedni chlopak az 2 lata mnie dreczyl. Ten jeszcze mnie nie zadrecza az tak, bo dzien w dzien nie pisze, ale jednak kontaktuje sie kilka razy w tygodniu co mi juz przeszkadza

Gość gość
Powiem Wam jeszcze jedno- ja juz przed tym moim zamilknięciem mowilam mu zeby przestal sie kontaktowac, bo nie odpowiada mi jego styl zycia i zachowanie, to on wtedy zaczal wymyslac ze zmieni wszystko. Oczywiscie wiedzialam ze byloby to tylko chwilowe i nie uwierzylam

Gość gość
Możesz spróbować iść do operatora sieci Twojego telefonu i dopytać czy nie ma opcji zablokowania tego numeru

Gość gość
Oni chca tylko jedno.

Gość gość
On ma duzo dziewczyn wokol siebie nie ch sie za nie bierze. Juz mu mowilam o tym. Licze ze w koncu poslucha mojej rady. One są chetne. Na facebooku ma tez ich pelno.

Gość gość
Ignoruj go, nie odpisuj pod żadnym pozorem, bo to tylko nasili kontakt. Nie ulegaj jego smsom, mimo iż na języku miałabyś milion słów, którymi chciałabyś go odepchnąć. Możesz spróbować z zablokowaniem go na telefonie

Gość gość
Na razie postanowilam udawac ze umarlam. Nie odbieram telefonow, nie ma mnie na facebooku.

Gość gość
Skasuj go ze znajomych na FB, istnieje opcja zablokowania użytkownika na FB, tak by nie mógł oglądać Twojego profilu ani pisać do Ciebie wiadomości.

Gość gość
Przecież w nowych telefonach można wpisać czyiś numer na czarną listę i ani się nie dodzwoni, ani nie dojdzie od niego żaden sms.

Gość gość
Dokładnie tak jak ktoś napisał wyżej, w nowszych telefonach można dodać numer do listy blokowanych, bądź ściągnąć aplikację która uniemożliwi dochodzenie na telefon smsów ani telefonów od niechcianego numeru

Gość gość
Tylko ze np moj poprzedni dzwonil z nieznanego albo z kilku numerow. Ten akurat atakuje na facebooku czesciej niz na telefonie

Gość gość
Znajdź sobie nowego chłopaka, to gwarantuję że da ci spokój :)

Gość gość
Istnieje opcja na fb by go zablokować :-) Klikasz u góry po prawej stronie tą kłódeczkę z 3 kreskami obok, nastepnie 'jak uniemożliwić komuś przeszkadzanie mi' i potem wpisujesz jego imię nazwisko i klikasz zablokuj :) polecam

Gość gość
To tez nic nie da bo on moze zalozyc inny profil na fejsie bez problemu dalej pisac. Juz to przerabialam.

Gość gość
jednak spróbuj, przynajmniej nie będzie mógł na jakiś czas oglądać Twojego profilu. w każdym razie jak napisze do Ciebie z innego profilu, to zablokujesz, do skutku :-)

Gość gość
A tak w ogóle to w czym ci to przeszkadza? Ignoruj i tyle... no chyba że coś do niego czujesz, to wtedy rozumiem że może to przeszkadzać w zapomnieniu.

Gość gość
Jeżeli czujesz wewnątrz, że chcesz zapomnieć, a Cię to nęka, po tym jesteś roztrzęsiona i wymyślasz sposoby jak temu zapobiec, to zrób coś z tym, zrób to co się da zrobić. Dodaj numer do blokowanych, zablokuj na fb :)