Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dursley

30 plus na weekend

Polecane posty

Tak wiem ..... Baryka! Kazdy sie dziwi , ze baba ma takie zainteresowania ! Ja jestem po prostu techniczn -technicznie techniczna! Kiedy poszlam na CNC w papierach byl meski odpowiednik mojego imienia I mnie wyprosili z sali wykladowej!!!! Ale byla checa , ja sama I 50 facetow! Egzamin zdalam na pierwszym miejscu , aleprzez caly czas musialam udawadniac swoja wiedze!

mnie tez tego brakuje :) choc ani troche nie tesknie za parkingani na skladach celnych i brakiem toalet. albo dziewczynami na parkingach w rumunii.

Gość baryka
zaczynałem starem , jelcz , volvo scania a teraz od kilku ładnych lat zmieniłem zawód

Kotka.... Kiedy jedziesz "swoja" trasa , to wiesz gdzie sie zatrzymac , to obryte tereny , sprawdzone bary I cpn-y

Jelcza mielismy nowke , spod igly , jak jeszcze w Jelczu go produkowali , w 95 kosztowal , sam ciagnik 195 tys!!! Alez to byla wtedy maszyna!!!!! Ksywa na cb Jelonek , moze slyszales?

Gość baryka
teraz czasy bardzo zmieniły się na plus , parkingi , stacje , navi wiele lepiej się teraz jezdzi

Gość baryka
słyszałem :) kiedyś star 200 czy jelcz to było coś a teraz gdy patrzę z perspektywy lat ......

Tacho z karta , chip w aucie ...... Kiedys kierowcy technicznie mieli gorzej. Teraz jezdza furami!!! Tu , gzie jestem nowych , z 2014 roku tirow jyz jest w chuj!!!!

Gość baryka
kocia dokładnie jak mówisz , na swojej trasie znało się każdy dołek

Tak.... w 200 setkach zamarzalo paliwo w silniku , rozpalali ognisko pod autem , zeby mostu nie r**********.l.o. !:))

Gość baryka
tu gdzie jestem ...... masz na myśli swoją firmę czy region polski ?

Region swiata , w polsce na transporcie nie ma juz kasy jak przed 2000 rokiem , po bum paliwowym , a na barszczu juz sie nie da jezdzic;))

Gość baryka
jak miał wspomaganie ty już był full wypas :D

Gość baryka
myślałem że jesteś w polsce :)

Gość baryka
naszym tematem chyba wystraszylismy rozrywkowego :D

Gość baryka
a kocia jest ?

kotka byla w pracy a pozniej w drodze do domu ;) a ja tesknie za tymi czasami kiedy jeszcze nie wszedzie byl zasieg a gsm to byl luksus, za tym kartonem z mapami pod prycza, puszkami z rawioli, ktora odgrzewalismy stojac w korku do granicy, w rurze wydechowej, za tachografem, gdzie czas postoju cyrklem sie robilo :P, za brakiem ograniczenia i mozna bylo jechac 160/h by prom w patras dorwac.... za tymi "schodami" od berlina do swiecka lub kolbaskowa.... i gdzie 50 marek w paszporcie robilo cuda....

Gość baryka
to ty wcześniej z pracy pisałaś ???

Gość princeessss
Mnie tez wystraszyliście :-p Jestem tu cały czas, nawet zaglądnęłam sie przywitać ale usłyszałam rozmowe i postanowiłam wam nie przerywać :-p Ale usprawiedliwię sie troszkę że też lubie duże samochody, ale bardziej w klimacie jeepów ;-) I na tym kończy sie moja wiedza na ten temat :-) Chyba że zapytacie jaki kolor tych jeepów lubię :-p :-D

Kocia.... Wszystko sie zmienia , niby technologia ulatwia zycie , ale w niektorych tematach cisnie sie na usta , ze NIE! Baryka .... A w jakim zawodzie teraz urabiasz rece?

Witaj princesso. .... Temat was przestraszyl , toz to miod sam , nektar! ;))

Gość princeessss
Dursley 🖐️

Gość baryka
witaj princess ...... kocia , to tak jak ja , też z telefonu pisze :) zaraz zrobię sobie kawę i mam do tego pączka i rogalika z czekolada

Gość baryka
mogę nie odpowiadać tak tu na forum ? :)

Gość princeessss
Baryka 🖐️ Ja tez pisze z telefonu, stąd mój pomarańczowy wygląd. Chętnie bym sie zaczerniła ale nie chce mi sie włączać komputera a z telefonu sie nie da :-o