Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mari96

Powrót do szkoły

Polecane posty

Gość Mari96

Macie jakieś pomysły aby przetrwać ten straszny powrót? Tak mi się nie chce...

Mi też się nie chce, ale co zrobić . Trzeba chociaż wakacje mogłyby być dłuższe.

Gość gość
no wreszcie !! do szkoły wynocha a nie pisać pierdoły na kafe

Gość kamilucha15
Mari96 i jak tam pierwszy dzień? A oglądałaś dziś na TVN ten nowy serial "Szkoła"? Bardzo fajny jak dla mnie :)

Gość gość_ZZ
Niezła beka z tego serialu Szkoła. Widzieliście dzisiaj o tym fałszywym apelu? Też bym coś takiego odwalił.;p

Gość konio34
Filmowy Wojtek Radwan ,otworzył mi oczy na biznes szkolny. Od teraz pisze prace za forsę a nie jak do tej pory za "przyjaźń" . Będę stałym oglądaczem serii , może jeszcze coś podpatrzę.

Gość konio94
Filmowy Wojtek Radwan ,otworzył mi oczy na biznes szkolny. Od teraz pisze prace za forsę a nie jak do tej pory za "przyjaźń" . Będę stałym oglądaczem serii , może jeszcze coś podpatrzę.

Gość kamilucha15
Fajnie się go ogląda, bo traktuje o naszych problemach i sytuacjach z życia codziennego. Nie powiecie, że takie sytuacje nie zdarzają się w waszych szkołach...?

Gość agulka15
Zdarzają się. Dziś w odcinku była właśnie sytuacja jak u nas w szkole. Tak jak tej Jagodzie u nas tez jednej dziewczyny numer dodali na portal randkowy i też tak do niej wydzwaniali jacyś faceci z propozycjami. Wszystko skończyło się u dyrektora i dziewczyny co to zrobił dostały nagany.

Mówicie co chcecie, ale ten serial przyciąga widzów. Już ma bardzo dużą oglądalność. Mnie to też nieźle wkręca.

Gość diankazet
Przyciąga, bo jest o problemach które mogą zdarzyć się w szkole niestety. U nas w klasie dużo osób to ogląda.

Gość dablenka
kamilucha zdarzają się takie sytuacje jak w tym serialu. Dziś nawet było o tym jak chłopaki założyli się o wyrwanie tej dziewczyny. U nas w liceum była podobna akcja i taka dziewczyna próbowała się nawet zabić z tego powodu. Masakra po prostu.

Gość gość
Boże, zabić?! Jakby o mnie chłopaki walczyli, to bym była w siódmym niebie ;) To był dobry odcinek, czekam na kolejne ;P

Gość gość_Marila
No nieźle, ciekawe podejście. Oba skrajne - zabić się i być w siódmym niebie. Pytam czy nie można tak tradycyjnie poderwać dziewczyny bez zakładów?

Gość kokoqt
Bez ściemy, można normalnie poderwać , ale po co. A tak jest o czym pogadać ,pośmiać się.

Gość Mari96
Boże.. dopiero co założyłam wątek, a już mamy koniec września! Powiem Wam, że nie jest tak źle :) Jakoś tęskniłam chyba trochę za tymi spotkaniami po zajęciach :)

Gość bbasia16
Fajnie się ogląda ten serial po szkole. Zawsze można zobaczyć jak głupio czasem postępują nasi koledzy.

Gość gość
mi się podobał ostatni odcinek serilau Szkoła o tym że ta laska chciałą poderwac nauczyciela :D moja kumpela z klasy też ma taki zamiar ;) nie wiem co siedzi w ich głowach ;)

Gość gość_kolo
Hehe może po prostu lubi starszych? Czasem nie ma logicznego wyjaśnienia takiego zachowania. Z tym, że wiadomo takie historie nigdy się dobrze nie kończą.

Gość jacuch
Dziś był dobry odcinek. Jak Ci dwaj udawali dilerów hehehhe. U nas taki jeden też miał podobny pomysł, tyle że od razu spowiadał się na policji bo dyrektor na jego profilu zobaczył filmik jak wciąga cukier puder. Kłopotów miał sporo ale uwierzyli mu i został w szkole.

Gość malec32
Jacuch w blaszkę się walnij. To tylko na ekranie tak się kończy. W realu kiblowaliby jak nic.