Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne upławy 39 tydzień ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jako że jestem poraz pierwszy w ciąży, mam nadzieję że uzyskam tutaj odpowiedz . Od tygodnia mam inne upławy. Tzn wydzielina jest przezroczysta i do tego bardzo wodnista. Jest jej sporo. Pojawia sie glownie gdy chodze lub siedze dłuższą chwile.we wtorek bylam u ginekologa który stwierdził że jeszcze trochę na malenstwo musze poczekać. Ale skąd ta wydzielina ? Czy ona może zagrażać mojemu malenstwu ?? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
Zna ktoś odpowiedz? ?

Gość gość
A lekarz widział ta wydzieline? Mowilas mu o tym? Zeby to nie byly saczace sie wody.

Gość gość
Nie, calkowicie zapomnialam mu o tym wspomnieć :/ ale podobna sytuacje mialam w 30 tyg tylko ze przez jeden dzień i pojechalam wtedy na izbę tam stwierdzono ze to nie wody. Wiec chyba to sie nie zmienio??

Gość gość
Ja bym zadzwonila do lekarza i powiedziała że zapomnialam zapytac. Uwazam ze w ciazy lepiej dmuchac na zimne , zwłaszcza że jestes na finiszu. Nie chce cie straszyć ale poprostu lepiej pewnie rzeczy konsultowac ze specjalistą.

Gość gość
Może Ci wodnisty czop śluzowy już odchodzić

Gość gość
A ten czop moze odchodzic przez tyle dni??

Gość gość
A ten czop moze tyle dni odchodzić? ?

Mi czop odchodził ponad tydzień, a jak leżałam na patologii ciąży to mówiła mi jedna lekarka że on może wychodzić nawet przez miesiąc przed porodem.

Gość gość
Ja miałam podobnie, dużo wodnistego śluzu w mniej więcej tym samym czasie. Położna sprawdziła, to był po prostu śluz, nie czop. Ani wody. Urodziłam 2 tyg.po terminie.