Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxkasia94

zostawiłam go,a on....

Polecane posty

Jak już wcześniej pisałam o moim rozstaniu z facetem po 4 latach przez brak czasu i wyjazd do Holandii co po 3 dniach zerwania zjawił się w Polsce u innej dziewczyny a nie miał czasu przez pół roku na przyjazd do mnie i swojego syna i co po pół tora tygodnia bycia z tamtą panną rozstał się z nią a za tydzień był już z inną. Po 3 tyg bycia z tą drugą rozstał się z nią i zjawił się u mnie i u syna chciał bym do niego wróciła i zaczął się zajmować w końcu synem. 2 tygodnie za mną chodził bym do niego wróciła prosiłam by mi dał trochę czasu bo muszę wszystko przemyśleć czy warto z nim być, po tym wszystkim. nie uwierzycie w to, ale ja po tygodniu szłam do niego by mu powiedzieć o tym że chce spróbować dla nas i naszego syna. Pukam do jego drzwi, a tu niespodzianka otwiera mi jakaś dziewczyna szok ale pytam o Michała, a ona woła go kochanie jakaś lala do ciebie, masakra takie miałam nerwy, że go uderzyłam, a wczoraj dostałam wezwanie na komendę oskarżył mnie o pobicie :-/ .. Czekają mnie teraz sprawy w sądzie o pobicie, ale też mam do was pytanie jak złożyć podanie do sądu o alimenty i ograniczenie praw rodzicielskich jak on ma swoją firmę za granicą i tam mieszka??

Gość gość
Kasia ty masz 20 lat ? za jaka granica ??? w Honolulu mieszka czy co?