Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka firma profesjonalnie stworzy mi stronę www

Polecane posty

Gość gość

Zajmuje się tapetowaniem i malowaniem. Chcę żeby powstała moja strona internetowa chwaląca moje usługi. Dlatego też poszukuje firmy stworzy mi taka stronę . Proszę Was o pomoc. Czy znacie takową firmę Artur z Krakowa

Gość Ekspert od Chwalenia Usług
Podaj nazwę firmy, Arturojakubie. Nie ma w Europie żadnych firm tworzących strony internetowe. Wszystkie strony zostały zrobione przez dwóch Chińczyków i Indusa. Jest jeszcze jeden gość z Kambodży, ale on nie robi profesjonalnych tylko pretensjonalne.

Gość bbeataa
moge polecić firme Rocketsite, oni zajmuja się wszystkim od a do z. Dla mnie zrobili kilka projektów i jestem bardzo zadowolona, będę wracać do nich zawsze jak coś zechcę zmienić.

Gość monikapapa
bbeataa nowa na kafeterii, nie wie, że nie odpowiada się w tematach Artura/Jakuba z Krakowa

Gość arabella31
Sporo jest takich ofert na rynku. Zależy jeszcze, czy masz jakieś konkretne wymagania. Zerknij sobie chociażby tu: http://bowwe.com/pl/cennik . Przy prostej stronie koszt nie jest duży. Jeśli nie masz jakichś wygórowanych wymagań, nie ma co za bardzo przebierać w ofertach i tracić czasu na szukanie, bo tak naprawdę niewiele to zmieni.

Gość gość
Jeśli profesjonalnie i dosyć tanio to tylko Wezom - https://wezom.pl/ są świetni w swoim fachu. Utrzymywali stały kontakt co na pewno jest na + było tanio i fachowo. Polecam!

Gość gość
Sprawdź Live Market. Zaprojektowali stronę www mojego sklepu internetowego. Wspolpraca przebiega bezproblemowo, kiedy tylko mam jakies pytania odnosnie dzialania strony- chetnie udzielaja odpowiedzi i monitorują czy wszystko jest ok pod wzgledem technicznym. A wybralemich glownie ze wzgledu na to,ze nie korzystaja z gotowych szablonow podczas tworzenia strony i korzystaja z nowoczesnych technologii w swojej pracy.

Gość gość
Polecam www.idea4web.pl - konkretnie, pomysłowo, bezpiecznie i nowocześnie!