Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolie22

tabletki antywirusowe ?

Polecane posty

Słyszałam, że dobrze na opryszczkę działają tabletki antywirusowe ? Ale chciałabym coś bez recepty, coś równie dobrego. Znacie coś ?

Gość gość
tabletki nie na każdego działają, przynajmniej na mnie nie działały, a mają dużo skutków ubocznych i mocno obciążają wątrobę przetestowałam maści i tabletki i lepiej od nich działa zwykły plasterek cebuli gdy tylko pojawia się bąbel, dezynfekyuję skórę spirytusem i przyklejam plastrem cieńki plasterek cebuli wygląda to komicznie ale już następnego dnia po opryszcze ani śladu, cebulę używam oczywiście na noc :-)

Gość gość
Z tabletek na opryszczkę stosowałam tylko oprin, który rozprawia się z opryszczką w ekspresowym tempie w porównaniu do tego jak używałam plastrów czy maści. Naprawdę ładnie wszystko się goi no i jest bez recepty.

Gość gość
Ja właśnie mam opryszczkę ;/ a jeszcze niedawno się cieszyłam, że tak długo się nie pojawiała. Teraz mam i to jeszcze w 2 miejscach na dolnej i górnej wardze :( ja smaruję zoviraxem i biorę Heviran i daje redę :) nie straszę ludzi aż tak bardzo. Leki przeciwwirusowe hamują namnażanie się wirusów i po tych tabletkach mam tylko to co się pojawiło i to musi się zagoić ale nie rozszerza mi się i zaczyna goić szybciej :)