Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buleczkaaaaaa

od DZIS NIE JEM SLODYCZY PRZEZ MIESIAC!!!!

Polecane posty

Gość buleczkaaaaaa

Dziewczyny mam wielki problem z slodyczami, ostatnio nawet juz jem kilka razy dziennie. Mówię sobie, że od dziś nie jem a w sklepie lub piekarni się łamie. Niby miesiąc wystarczy by odzwyczaic organizm. Dziś zjadlam już 3 pączki. Ale od dziś koniec!!!! Szukam choć jednej towarzyszki. To będzie tani wstęp w odchudzanie.

Gość buleczkaaaaa
Taki nie tani =). Mam nadzieję że chociaz jedna przyjazna slodyczoholiczka dołączy

Gość gość
Kup sobie chrom. Będzie ci dużo łatwiej.

Gość buleczkaaaaa
Próbowałam nic to nie daje

Gość gosciulka
Ech też bym chciała

Gość gość
Ja się chętnie przyłącze

Gość buleczkaaaaa
Zapraszam, liczę że nie jedzenie słodyczy to taki początek, później zdrowe odchudzanie itp. Jutro sie zwaze i zmierze, boję sie.... Że będzie ponad 70

Gość gość
a owoce jesz

Gość gość
tez bym chciala nie jesc choc tydzien choc dzien a tu lipa zawsze wpierdzielam ;()

dziewczyny ja tez bylam slodyczocholiczka powaznie juz mialam isc do psychologa caly dzien moglam nie jesc ale nadchodzil wieczor i doslownie chlalam dwie czekolady dziennie na sama noc ale pomogly mi dwie rzeczy! po pierwsze jem pozno sniadanie ok 12 wiem ze to niezdrowe ale u mnie tylko to dziala jak zjem pozno to nie chodza mi glupoty po glowie a drugi sposob maz mi kiedys kupic zielona kawe z chromem i lkarnityna chyba cos ok 8 zl za paczke 10 saszetek jest i po tym wcale ale to wcale nie mam ochoty na slodkie.Dzis zjadlam trzy kawalki ciasta murzynka ale to dlatego ze sama pieklam i zmbiejszylam w nim ilosc cukru.Najgorsze jest pierwszych pare dni pozniej wezmniesz kawalek czekolady do ust i wyplujesz powiesz fuj jakie to slodkie.Dodam jeszcze ze mialam troszke ulatwione zadanie bo nie slodze herbaty i kawy ponad rok milego weekendu

Gość gość
ja tez pije zielona kawe, i inne d**erele i nie dziala na mnie chyba zalezy od organizmu tez

Gość gość
mam za sobą dwa 4-5 tygodniowe okresy niejedzenia słodyczy niestety ,po nich jadłam tak samo ( no moze troche mniejsze ilości) niedawno doszłam do wniosku,ze przytyłam po lecie (porazka) no i uznałam,że dam sobie spokój ze słodyczami - oprócz weekendów (sobota /niedziela)

Gość gość
karolajna jestes na 8 godzinnej diecie? czy innej? napisz jakiej

dziewczyny ja tez bylam slodyczocholiczka powaznie juz mialam isc do psychologa caly dzien moglam nie jesc ale nadchodzil wieczor i doslownie chlalam dwie czekolady dziennie na sama noc ale pomogly mi dwie rzeczy! po pierwsze jem pozno sniadanie ok 12 wiem ze to niezdrowe ale u mnie tylko to dziala jak zjem pozno to nie chodza mi glupoty po glowie a drugi sposob maz mi kiedys kupic zielona kawe z chromem i lkarnityna chyba cos ok 8 zl za paczke 10 saszetek jest i po tym wcale ale to wcale nie mam ochoty na slodkie.Dzis zjadlam trzy kawalki ciasta murzynka ale to dlatego ze sama pieklam i zmbiejszylam w nim ilosc cukru.Najgorsze jest pierwszych pare dni pozniej wezmniesz kawalek czekolady do ust i wyplujesz powiesz fuj jakie to slodkie.Dodam jeszcze ze mialam troszke ulatwione zadanie bo nie slodze herbaty i kawy ponad rok milego weekendu

hej tak jestem na 8 godzinnej ale zaczynam jesc o 12 dopiero pamietam ze po pierwszej ciazy bardzo szybko schudlam jedzac wlasnie tak pozno sniadanie.

Gość martynadzielkow
Hej kochana, ja miałam taki sam problem co ty. Szukałam wielu sposobów, a lekarze nawet twierdzili, że jestem uzależniona od słodyczy. Koleżanka poleciła mi tabletki na odchudzanie, które ograniczają łaknienie na słodycze, a przy okazji traci się zbędne kilogramy, których zawsze jest za duzo. O dziwo zwykły produkt z internetu mi pomógł i przy okazji schudłam :D:D 2 w 1

Gość gość
a ja sie wlasnie dzis i wczoraj objadlam słodyczami i to na noc, masakra

Gość gość
JA byłam uzależniona od słodyczy, codzienne pożeranie ogromnej ilości czekolad to była codzienność dla mnie!!!! Ja na swoje uzależnienie stosowałam Lipocare i faktycznie apetyt na słodycze ograniczył się do 1 czekolady na tydzień, także efekty rewelacyjne