Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytanowak

Makijaż permanentny jaka metoda

Polecane posty

Gość judytanowak

Hej mam takie pytanie do dziewczyn, które robiły sobie brwi permanentne. Zdecydowałam się już na zabieg u Pani Aleksandry Góreckiej, ale mam mały zgryz, bo nie wiem jaką metodę wybrać. Piórkową, włoskową, a może jakąś inną? Macie jakieś opinie, doświadczenia związane z tymi metodami. Linergistkę wybrałam bardzo dobrą, bo nie tylko wykonuje permanentny, ale także prowadzi szkolenia w kraju i za granica, tylko co z tą metoda...hm..pomożecie?

Gość naniuszka
to zależy co Ci się bardziej podoba, ja zdecydowałam się na metodę włoskową, w sumie sama kosmetyczka doradziła mi że będzie to lepsze rozwiązanie. Zabieg robiłam w salonie magic visage w Warszawie na Mokotowskiej, miejsce sprawdzone, a ceny wcale nie wygórowane jak na Warszawę.

Gość pinka90
naniuszka bo dziewczyny tam robią całkiem dobrą robotę i to prawda w magic visage ceny nie są wysokie. a Jakość super.

Gość naniuszka
ja jestem bardzo zadowolona z efektu, przed zabiegiem trochę się bałam, ale nie potrzebnie bo brwi wyglądają super, tak jakbym miała je zawsze naturalnie piękne. Wybór miejsca jest bardzo ważny bo jak się złe wybierze to można potem całe życie żałować.

Moja kolezanka ma zrobione brwi metoda piorkowa i mi sie to absolutnie nie podoba, ona sama rowniez nie jest zadowolona. jestesmy zdecydowanie zwolenniczkami codziennego makijazu brwi. Dzieki produktom z golden rose taki makijaz jest szybki, trwaly oraz tani ;) Brow styling gel, ktorego uzywam jest moja absolutna miloscia.

Gość MeduzkaZ
Ja byłam w nim w Magic Visage i pani Estera poleciła mi micro dermableiding, mam nadzieję, że dobrze napisałam. Wygląda to świetnie, bardzo naturalnie.

Gość fikunka
kurcze a to jest jakaś nowa metoda makijażu permanentnego? bo nie słyszałam a sama się zastanawiam nad makijażem permanentnym brwi, podaj stronę tego salonu magic visage to sobie obejrzę na ich stronie o co chodzi.

Gość gość
Niech ci specjalista podpowie :D Jak ja robiłam makijaż u Patrycji Deviron (https://www.miu.com.pl/ tu efekty jej pracy można zobaczyć w tym mnie ;)) to przed zabiegiem wszystko elegancko przedyskutowałyśmy, jaka metoda itd. więc się dowiedziałam jak miało to wyglądać.