Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chyba z innego świata, bo dziwi mnie zachowanie dzisiejszych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Dziwi mnie to, że większość szuka facetów z kasą i samochodem, że oceniają faceta po wielkości jego przyrodzenia i ogólnie dziwi mnie ten świat i boję się tego co to będzie dalej :/ A ja jestem kobietą i mam dopiero 23 lata, a już tyle złych rzeczy widziałam i doświadczyłam na tym gównianym świecie :/

Gość gość
Dzisiaj ma kasę, a jutro może nie mieć. I co wtedy?

Nie szukam faceta z kasą i samochodem, jednak wielkość przyrodzenia ma dla mnie znaczenie. Nie mogłabym być z cudownym facetem z małym fiütkiem.

Gość gość
Dziwi mnie to, że większość szuka facetów z kasą i samochodem odp. zawsze tak było od kiedy świat światem . o ocenianiu po wielkosci przyrodzenia to nie słyszałem.

Gość pirat flapjack
A może lubisz się dziwić i ponarzekać ;) Czego Ty szukasz?:)

Gość gość
A nie dziwi cie i nie razi to ze facei oceniaja kobiety po wielkosci biustu i urodzie?

Gość gość
A kogo maja szukac? Golodupca co tylko p****** bez zobowiazac? Jak dziewczyny beda dawac tylko kasiastym to mniej dzieci na smietnikach bedzie.

Gość gość
szukam milosci

Gość gość
Chyba rzeczywiście jesteś przybyszką z innej planety. U nas na Ziemi było tak od zawsze. W pary dobierali się ludzie o zbliżonym statusie społecznym i finansowym, a długość przyrodzenia miała znaczenie w doborze kochanka. Chociaż w tym ostatnim aspekcie to coś się rzeczywiście na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu lat zmieniło - Murzyni podnieśli wyżej poprzeczkę.

Gość gość
a długość przyrodzenia miała znaczenie w doborze kochanka x Przez jakieś 1900 lat, kobieta nie miała nic do powiedzenia w wyborze partnera, bo robili to za nią rodzice. Mało tego... kobieta która nie nosiła do związku posagu i to pokaźnego, nie miała szansy na małżeństwo z w miarę przyzwoitym facetem. Teraz babom odbiło, bo naoglądały się głupich amerykańskich seriali i każda uważa się za księżniczkę i nic dziwnego że faceci nie chcą się żenić.