Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrwałam zęba u chirurga

Polecane posty

Gość gość

wyrwałam zęba u chirurga 2 godziny temu a nadal leje mi się z zęba jakby dziką świnie zarznięto. Niby po 2 godzinach mogę jeść i pić tak powiedział. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło

Gość gość
A który to był ząb 8?

Gość gość
górna 5 ząb był przy zatoce i chirurg mi nie zszył nic i kazał jutro przyjść.

Gość gość
Dwie godziny to jeszcze krótko, mogło nie zakrzepnąć. Dziwi mnie że nie szył. A do kogo chodzisz? Ja tutaj www.rojekdental.pl - wyrywałam u niego dwie ósemki i nie miałam takich sensacji. A boli cię ten ząb, a raczej dziura po zębie?

Gość gość
Nie zawsze się szyje zęba, dentyści też używają do gojenia rany lasera biostymulacyjnego. Na przykład tam gdzie ja chodzę - www.prodent.net.pl .Nigdy nie zrozumiem, dlaczego ludzie idą do pierwszego lepszego lekarza, a potem pytają na forum, gdzie nikt nie jest lekarzem, czy usługa była ok. Przecież to bez sensu.

Gość gość
ja 2 dn mialam usnieta gorna 6 byla zlamana bo natrafilam na cos twardego w jedzeniu dentystka tez nie zszyla mi dziury i chwala bogu mialam dosc atrakcji jak na jedna wizyte po zabiegu 1 h nie mialam pic a 2h jesc zaraz po przyjsciu do domu zazylam tabletke przeciwbolowa i zrobilam sobie oklad z lodu wtedy krwawienie ustapilo, nic mnie juz nie boli na drugi dzien moglam plukac jame ustna naparem z szalwii 3 x dziennie, dzis nie mam zadnych boli ani nic ....