Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana5555

jak wyglada wasze mieszkanie z partnerem,mezem

Polecane posty

Gość zalamana5555

witam, chcialabym sie dowiedziec jak to jest u was, czy tylko u mnie tak dziwnie... juz jakis czas mieszkam z partnerem i na ogol nasz kontakt wyglada tak ze: wracam z pracy, ide ogarnac jedzenie itp, on siada do komputera i gra...odrywajac sie na jedzenie, czasem do mnie przyjdzie zamienic pare slow ale doslownie pare...ja ide wstac bo rano wstaje do pracy a on potem dolacza do mnie jak juz spie..w weekendy podobnie- gra na kompie, ja przy drugim kompie, raz na miesiac znajomi do nas wpadna a takto tv i komp... wiele razy sie klocilismy o te jego granie ale mowi ze jak ja np lubie posiedziec na forach albo ogladac jakies programy, to jego rozrywka po ciezkiej pracy jest pogranie online z kumplami na kompie i ze powinnam sie cieszyc ze nigdzie sie nie szlaja... ale przez to malo rozmawiamy, owszem juz sie nie klocimy bo tak naprawed nie ma o co, bo kazdy wieczor wyglada tak samo :( a jak u was jest?

Gość gość
praca, dom, gotwanie, ale wspolne podróże, zainteresowanie, czytanie glośno książek( wiem , ze to śmieszne) i takie tam bzdury.

Gość zalamana5555
a ile przykladowo czasu dziennie poswiecacie tylko i wylacznie sobie? na np rozmowy, lezenie w lozku itp

Gość gość
rozmawiamy codziennie, ale duzo pracujemy, to gadamy przez telefon dopoki nie wracamy z pracy, pozniej tez gadamy, częściej ja, pytam czy to ciekawe co opowiadam, mowi, ze tak, slucha i ja tez slucham, tv staramy sie nie ogladac za duzo, bo szkoda zycia, a komp to tylko do zalatwiania spraw,

Gość gość
zapomnialam napisać, że lezeć w lozku to ja dlugo nie lubie, a mąż tak...wstaję robię kawe, ćwiczę, maluje się i pierwsz do pracy zazwyczaj

Gość zalamana5555
zazdroszcze CI...mimo ze to nic takiego, ale jak ja zaczynam jakis temat a nie daj Boze mowi co mi sie w jego zachowaniu nie spodobalo to mowi 'dobra skoncz' ;/

Gość gość
to znowu ja, porozmawiaj z nim, mow co czujesz, nic nie ukrywaj, dokładnie opisz swoje uczucia, jak kocha to zrozumie