Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja bym chciala drugie dziecko ale maz nie chce

Polecane posty

Gość gość

I nie tylko ze względów finansowych ale ogolem nie chce sie bawic znowu w placz, pieluchy, mleko itp. Nasza corka ma 5 lat. :-(

Gość gość
A mój póki co nie chce żadnego dziecka. A ja marzę o maleństwie. Ciesz się, że macie już jedno.

Gość gość
U mnie był ten sam problem, ale udało mi się Męża namówić i teraz jestem w 5 miesiącu! Też mam ale synka w wieku 5 lat.teraz z kolei ja się boję. Niewyspanie rozwiazanie. Moja siostra ma dwójkę dzieci i drugie to istne srebro w miejscu 1 minuty nie usiedzi.ma roczek i wszędzie go pełno! A siostra caly czas niewyspana i zła!

Gość gość
I kogo to kur'wa obchodzi szmato mam wyje'bane na twoich śmieci Zresztą tak trudn ci zrozumieć ze nie kazdy chce siedziec w gownach całe życie piz'do pierdo'lona?

Gość gość
Mam pierwsze dzieki wpadce :-( ale nie chcieliśmy usuwać tylko wychować! Kochamy ****ardzo. Maz też mówi ze woli w córkę inwestować tyle ile moze pomimo ze bogaci to nie jesteśmy. Ale głównie nie chce bo kupowanie rzeczy niemowlęcych , placz itp. Podczas gdy córka grzeczna posłuszna.

Gość gość
Jeszcze rom temu wspomniał cos o drugim a czar prysl. Ja rom temu nie chcialam bo dopiero prace zaczynalam a teraz mam na nie okreslony stala.

Gość gość
bo oni czują, że kochacie ich na drugim planie i przez to nie chcą być na trzecim miejscu, wystarczy, że są na drugim że też wam się chce rodzić jak te king kongi;-/// ztymi d****i wywalonymi w sufit

Gość gość
wszyscy naj****i że tu taka marnota do czytania ech

Gość gość
ludzie rozmnażają się jak szczury, po kiego grzyba enty bachor