Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO ZNA KAKE? PILKARZ.

Polecane posty

Gość gość

Chce wiedzieć, ile osób orientuje się, kim jest mój ulubieniec c:

Gość gość
Ja znam. Kiedyś był dobry, teraz cień piłkarza, niestety :(

Gość gość
Tak, ale to oczywiste, każdy piłkarz w jego wieku tak się miewa. W sumie.. wydaje mi się, że odejście z Milanu sprawiło, że mówi się o nim jako o wygaśniętym piłkarzu. Nie gra już w tak profesjonalnym klubie, a jego praca opiera się.. no nie na tym co dawniej :) ale nie ważne, kim jest teraz, ważne, że w swojej karierze zrobił bardzo wiele, teraz to jemu należy się odpoczynek. Dla mnie jest wielki, i zawsze będzie. Facet po 30tce nie jest tak sprawny jak dwudziestolatek, chyba logiczne. Nie wymagajmy od niego, że będzie grał jak dawniej..

Gość gość
jeszcze niedawno grał w AC Milan widzialam go na żywo rok temu w listopadzie , gdy AC Milan grał mecz w Szwajarii 🖐️

Gość gość
I jak go oceniasz? :D dla mnie szkoda, że już tam nie gra, ale coś się kończy, coś się zaczyna.. W jego wypadku nie liczę już na sukcesy, licze jedynie, że nie zakończy szybko swej kariery:(

Gość gość
Na żywo?! Boziu, nie doczytałam.. Matko, jak Ci zazdroszczę! Ja bym wszystko oddała!:( tyle że nie wszystkich stać.. Jeju, zazdro..! :(

Gość gość
Real go zniszczył. Real niszczy piłkarzy. Tak samo będzie z Isco, Kroosem, Rodriguezem i resztą.

Gość gość
Też tak sądzę! On zawsze pasował do Milanu..

Gość gość
na meczu byłam tylko dlatego ze maz Wloch jest fanem AC Milan i mamy 10km do stadionu :) , siedzieliśmy na samym dole wiec Kake mielismy na wyciagnięcie ręki.

Gość gość
Ale jak? To w Szwajcarii mieszkacie? Ja bym sie poryczala ze szczęścia, zrobiłabym WSZYSTKO żeby mieć zdjęcie........ Tak ci zazdroszczę, jeeeju:( nie wyobrażasz sobie. Na żywo jest jeszcze fajniejszy? :((( czemu ja nie mam takiego szczęścia:/

Gość gość
Nie śmieszne.

Gość gość
Kojarzę typa ale nie wiem w jakim klubie gra,wiem ze kiedyś w realu grał chyba i jest z Brazylii

Gość gość
Ja nie znam i może dlatego dziwnie brzmi dla mnie kaka heh co to wogole jest imię czy nazwisko

Gość gość
Kaka wzięło się stąd, że brat nazywał go tak, kiedy jeszcze nie umiał wymówić jego imienia ;) to przezwisko ;)

Gość gość
odp na wczorajsze pytanie , tak mieszkamy w Szwajcarii, jakies tam foty mam, ale kiepskie bo robiłam telefonem

Gość gość
ale ci zazdroszczę:( tęsknię za czasami, gdy Riki rządził:// MŚ 2006 nie pamiętam, miałam 6 lat, ale za to kolejne już oglądałam i wtedy tak zainteresowałam się owym piłkarzem, ale znałam go wcześniej. I właściwie pamiętam jedynie jego czasy w Madrycie, później spowrotem w Milanie.. A wiem, że był świetny jeszcze wcześniej:3

Gość gość
Kojarzę cos