Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość gość

Witam, Zaczęłam współżyć ze swoim chłopakiem (mamy po 18 lat), dla mnie i dla niego był to pierwszy raz. Wcześniej uprawialiśmy petting i seks oralny, więc byliśmy oboje pewni, że wszystko będzie super, że znamy swoje ciała. Niestety, od razu jak mój chłopak wszedł to poczułam ból, jakby penis był za duży (nie jest monstrualnych rozmiarów, ale nie jest też mały. Jest przeciętnych wymiarów). Potem się zorientowaliśmy, że po prostu byliśmy trochę źle ułożeni, no nieważne. Przerwaliśmy na chwilę, ułożyliśmy się dobrze, wzięłam poduszkę pod pupę i już było okej i przyjemnie (bolało odrobinkę). Później, po 1,5h chcieliśmy spróbować jeszcze raz (znowu w pozycji misjonarskiej), oboje się rozgrzaliśmy i... Mój chłopak nie może we mnie wejść. Mówię mu, że jest w dobrym miejscu ale odpowiada, że nie może wejść. Były 3 takie próby i on się załamał, myślał, że to przez niego. Spróbowaliśmy później na jeźdźca i było okej, naprawdę przyjemnie, tylko później znowu bolało, po jakichś 10 minutach. Następnego dnia chcieliśmy spróbować znowu, ale mój chłopak nie mógł we mnie wejść (a raczej ja się nie mogłam w niego "wbić") jak byliśmy w pozycji na jeźdźca. Po prostu nie mogłam wprowadzić jego penisa do pochwy, nie wiem dlaczego, jakby się skurczyła. Załamałam się bo wiedziałam już, że to coś związanego ze mną a nie z nim, ale w ogóle nie wiem o co chodzi. Potem już nie próbowaliśmy, bo nie chciałam. Czy to zaciśnięcie się mięśni pochwy mogło być spowodowane dość mocnym bólem podczas pierwszego stosunku? Czytałam o pochwicy, ale nie miałam żadnych traumatycznych przeżyć. Potem jednak pomyślałam, że takim "traumatycznym" przeżyciem mógł być właśnie ból podczas pierwszego stosunku. Czy mogę mieć pochwicę? Jak mam to wyleczyć, to nie siedzi w mojej psychice, nie wiem dlaczego tak się dzieje.

ponoc osoba ,która jest zbyt malo rozluźniona. Tzn musisz sie bardzo rozluźnić a wtedy na 100% bedzie wszystko okej. Gdy jestes spieta(moze nawet o tym nie wiesz) to sie kurczą mięśnie i jest trudniej. Możliwe,że masz tak ze stresu bo pierwszym razem sie nie udało i dlatego tak sie dzieje. Powiedz chlopakowi ,ze prawdowopodobnie ze stresu kurczą Ci sie mięsnie! niech wie,bedziesz pewniejsza. No i polecam wspolną kąpiel. Powinno pomoc troszke.no i pewnosc siebie zdecydowanie! ;)

Gość gość
a może jestes za sucha czy coś idiotko...

Gość gość
sam jesteś idiotą

Gość gość
No bo tak pierwszy raz się bzykałaś to nic dziwnego ze Cie boli, nawet drugi czy trzeci raz tez moze byc bolesny a moze i nawet krew poleciec a Ty juz jakies choroby sobie przypisujesz ;/ tak to jest jak dzieci sie biora za seks (nie mowie o wieku ale o dojrzałosci)

pewnie jest Autorko tak jak napisałam wyżej! powiedz chlopakowi itp. ze stresu. a jak serio cos nie tak to jakies zele są czy cos do nawilżenia. Przeciez to nie chodzi o poziom podniecenia tylko o to by Tobie pomoc ;) Ale raczej to bedzie to o czym na poczatku napisalam ;)

Gość gość
@ojeju124, bardzo dziękuje za odpowiedź:)) na pewno jeszcze raz porozmawiam z chłopakiem :)) reszty nie komentuje, bo szkoda słów. Przynajmniej ktoś pomógł :)

Gość gość
ja też niedawno przeżyłam swój pierwszy raz. dla mnie najgorsze na początku było uczucie rozpierania, przy kolejnym razie było już zdecydowanie lepiej i z każdym kolejnym też. jak ktoś wcześniej napisał, jesteś spięta i dlatego tak się dzieje. możesz też być za sucha. ja miałam taki problem że przez brak nawilżenia on nie mógł wejść a ja się spinałam przez to jeszcze bardziej. błędne koło. więc na wszelki wypadek jakieś nawilżenie się przyda, chociażby dla większego komfortu.

Gość gość
Jak skojczylam 19 lat pojechalam na odwiedziny do starszej siostry do UK Z tej okazji zrobila mala impreze , przyszedl jej chlopak czarny i przyszedl jego kolega i jeszcze jedna mloda para wszyscy troche popilismy.Slucham a moja siostra juz steka i kwiczy, rzgladam sie po pokoju i ja ujrzalam jak nogi zakladala temu chlopakowi na ramiona, a ta druga para tez juz sie zlaczyla bo ujrzalam jak on jej od tylu wpychal, nawet sie nie spostrzeglam jak majtek nie mialam a w reke k/u/t/a/s/a dostalam az sie wystraszylam bo takiego brubasa jeszcze nie widzialam, troche go polizalam zeby slizki sie zrobil i ze juz mocno podniecona bylam i do tego troche pijana to rezykowalam i na jezdzca w siebie go wpakowalam przy tym bolu bylo duzo ale z uciechy jeczalam bo takiego pierwszy raz w pipciule wepchalam i zaczelam z uciechy podskakiwac i dupcia mocno kiwac, po chwili on polozyl sie na mnie i wszedl we mnie a go nogami opasalam a on pracowal w mojej szparce na calego az sie sposcil i wtedy troche mi sie milo zrobilo, pomimo ze krocze mnie bolalo, ale inne pary juz tez do finalu dobily i K/u/t/a/s/y mamlaly te co wczesniej w pchizdzie mialy. A mnie bolala moja mala nawet lizac mi sie nie chcialo