Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w pekaesach nie ma WC?

Polecane posty

Gość gość

A co jak się komuś w drodze zachce siku albo kupe?

Gość gość
jak ma nietrzymanie, to niech z pampersem chodzi

Gość gość
bo polska hołota zrobiłaby z nich dokładnie taki sam chlew jak z tych w pociągach

Gość gość
W polskim busie są i jakoś nie widziałem tam chlewu. 🖐️

Gość gość
zazwyczaj jest w nich czysto, ale ja niestety już 4 razy trafiłem na zapchane, oszczane kible w pb właśnie. Niestety jeśli po polakach za każdym razem ktoś nie sprząta publicznego kibla to chlew robi się w trymiga

Gość gość
Masz rację, ja mam ZJD i to że w pekaesach nie ma WC to dla mnie koszmar. Ale Polski bus ma toalety z tym że wiadomo wszędzie nim nie pojedziesz. chciałabym pojechać na Roztocze, ale jak sobie pomyślę, że mam jechać tym zadupiastym autokarem ponad 5 h, to coś mi się dzieje :(

Gość gość
Nawet jakby byl to bym nie poszla. Wez idz sie wysraj a potem siedz w takim autobusie nie wiadomo ile zanim to wymienia, bo chyba nie liczycie ze jak w pociagu na droge by to lecialo fujjj. Malo smrodu i scisku od ludzi to jeszcze zapach toalety nie dziekuje. Ostatnio jechalam sindbadem do niemiec 12h i nawet tam nie bylam w wc. przeciez sa czeste postoje, nie wierze ze komus sie akurat zachce w drodze tymbardziej jak jedzie na krotkiej trasie.